Ta vare på bilen

Regelmessig vedlikehold er viktig for at bilen skal holde seg lengst mulig. Les mer om hva du kan gjør for å ta best mulig vare på bilen din.

Kan jeg vaske bilen når det er minusgrader ute?

Om vinteren er det ekstra viktig å vaske bilen ofte, da ytre påvirkninger som snø, skitt, slaps og veisalt gjør den ekstra utsatt. Med jevnlig bilvask og spyling av bilen forhindrer du rustskader og lakken holder seg bedre.

Slik polerer du bilen din

Ved å jevnlig polere bilen, sørger du for at lakken holder seg pen og blank, og ikke minst motstandsdyktig mot støv, asfaltrester og andre partikler som sliter på lakken.

Vaske bil innvendig

Det å holde bilen ryddig og ren på innsiden er viktig for kjøregleden og opplevelsen av å ha et trivelig førermiljø. I tillegg er det viktig å få ut slaps og grus som har en tendens til å samle seg opp igjennom året. Vår klargjører, Hussein Abdul Khalik, kommer med sine beste tips for å rengjøre bilen innvendig.

Vaske bilen - sånn gjør du det

Følelsen av en ren og skinnende bil er god hverdagsluksus som også bidrar til å vedlikeholde bilen din. Med noen enkle grep kan du selv vaske bilen din hjemme slik som våre proffe klargjørere gjør det.

Bytte av registerreim

Lurt på hvorfor det er viktig å skifte registerreim? Når er tiden inne for bytte av registerreim og hva er egentlig funksjonen til en "regreim"? Se hva som anbefales når du skal bytte denne delen på bilen din, og hvorfor det er så viktig at den byttes ut.