Møller Bil Skadesenter

Våre skadesenter har spesialister som kan reparere bilen din enten du har fått en ripe i lakken, eller en større skade på bilens karosseri.

Bestill skadereparasjon

Her kan du få taksert skade og bestilt time til bilglasskader, bulker, riper i lakken, samt større karosseriskader.

Bestill takst på skade
Bestill direkte hos en av våre forhandlere

Vi er eksperter på opprettings- og lakkeringsarbeid på Volkswagen, Audi og Škoda. Sender du bilen til et av våre skadeverksted, kan du føle deg trygg på at du bevarer bilens driftssikkerhet og annenhåndsverdi. Ved våre skadesenter garanterer vi at bilen din blir like trygg som før uhellet.

Skadespesialist

Skadespesialiststempelet er en kvalitetsstandard for skadereparasjon av våre bilmodeller. For å kunne bruke denne merkevaren må skade- og lakkverkstedene dokumentere en høy kvalitet og standard. Les mer om kvalitetsstempelet her.

Har bilen din bare en mindre bulk eller en liten lakkskade? Da kan Smart Repair for reparasjon av småskader være aktuelt for deg.

Relaterte forhandlere

Relaterte tjenester

Relaterte artikler

Fremtidens konsept for skadesentere rulles ut

Det nye småskadeanlegget i Bergen som nylig åpnet tar i bruk ny teknologi og prosesser som både minsker fotavtrykket og sørger for bedre økonomisk drift. Dette er fremtidens konsept som skal rulles ut på alle nye skadeanlegg som bygges, samtidig som alle Møller Bils eksisterende skadeanlegg skal optimaliseres.

En sertifisert Skadespesialist gir deg trygghet når du har bulket

I snitt bulker nordmenn hvert niende år og når uhellet først er ute, er det viktig at reparasjonen av bilen din skjer av en Skadespesialist. Med dagens teknologiske utvikling er det stadig mer utfordrende å reparere biler og da er det viktig at det skjer «etter boka».

Ett nummer å ringe for kundesenteret på skade

For å gjøre det enkelt for deg som kunde har nå alle Møller Bil forhandlere i Norge fått et felles kundesenter på bilskade. Uansett hvor i landet du er kan du ringe Møller Bil sitt kundesenter for skade. De kan se ledig kapasitet og vil rute deg til ditt nærmeste skadeverksted.

Se alle artikler