Vi har alt du trenger

Tilbehør til bilen

Vi har et stort utvalg av tilbehør til din bil. Enten du trenger sykkelstativ, lastholdere, barneseter, hundebur - eller felger. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne med å finne det som passer best til din bil og dine behov.

Rød Volkswagen i skogen med sykkelstativ og skiboks på taket

Vårt utvalg av tilbehør

Et par som kjører bil
Barn og gravide

Hos oss finner du praktisk tilbehør til bilen - både til barna og til den gravide. Enten du trenger base til barnebilsetet, speil for enkelt å kunne følge med på barna i baksetet eller er gravid og trenger gravidbelte til kjøreturene kan vi hjelpe deg.

Et barn som sitter bak i barnesetet og smiler
Barneseter

Våre bilbarnestoler fra norske BeSafe tar barna dine trygt fra A til B, og til alle opplevelsene som finnes på veien. BeSafe er dedikerte til å utvikle de sikreste bilsetene og andre sikkerhetsprodukter til barn i bil. Er du usikker på hvilket barnesete som er riktig for ditt barn eller trenger veiledning i monteringen? Ta kontakt med en av våre medarbeidere så hjelper vi vi deg!

En som putter ski i en bil med takboks
Takbokser

Utnytt lastemuligheten til bilen med takboks. Med takboks fra Packline eller Skiguard utnytter du bilens lastemulighetene til det fulle. Takboksene er kompakte og funksjonelle slik at du får plass til det du og familien trenger. Formen på boksene er aerodynamisk og det robuste materialvalget gir lang holdbarhet.

En hund utenfor en bil som har hundebur i bagasjerommet og bagasjeluken åpen
Transportbur

Ta vare på hunden din med kvalitetshundebur fra norske Packline. Vedlikeholdsfrie og låsbare bur i høy kvalitet som sikrer både hund og passasjerer under transport. Finn buret som passer best til din hund og bil. Vi har utvalget og gode priser.

En Enyaq som kjører med sykkel og sykkelstativ bak
Transportprodukter

Hos oss finner du praktisk tilbehør til transport av sykler, ski og kajakk. Med lastestativ, sykkel- eller kajakkholder kan du utnytte bilens transportkapasitet. Vi hjelper deg gjerne med å finne transportproduktene som passer dine behov best.