Møller Bil Skolen

Møller Bil Skolen er et av Norges største opplæringskontor for bilfagene, og har til enhver tid rundt 150 lærlinger i systemet. I mer enn 15 år har Møller Bil Skolen utdannet lærlinger innenfor bilfagene til Møller Bil. Mange av lærlingene blir tilbudt fast jobb hos oss i Møller Bil etter bestått fagprøve.

Etter å ha fullført første året på videregående med enten Teknikk og industriell produksjon (TIP) eller Elektrofag, kan du velge å videreutdanne deg innenfor flere av bilfagene, og deretter ta fagbrev.

Laster inn video...

Mange spennende fag

Bilmekanikerfaget forutsetter at du synes det er gøy med teknikk, og dagens biler krever at du også har interesse for elektronikk og feilsøking. Bilskadefaget gir deg mulighet til å lære hvordan avanserte sikkerhetssystemer skal rettes opp etter en skade. Kanskje reservedelsfaget frister deg, hvis du er mer innstilt på å jobbe på servicesiden med å hjelpe kunder å skaffe deler. Eller kanskje du synes billakkererfaget er tiltrekkende fordi du er opptatt av farger, lakk og design.

Alle disse fagene tilbys gjennom Møller Bil Skolen, hvor en lærekontrakt normalt er på 24 måneder. I løpet av denne tiden skal lærlingen forene det teoretiske han eller hun har lært på videregående skole i to år med den praktiske kunnskapen som skal til for å avlegge fagprøve og dermed bli fagarbeider.

Gjennom Møller Bil Skolen er du sikret å jobbe med den nyeste teknologien og utstyr som brukes for å vedlikeholde og diagnostisere noen av verdens mest kjente bilmerker.

Teori og praksis med det siste innen teknologi

Som lærling gjennom Møller Bil Skolen vil du hovedsakelig praktisere faget på et av våre verksteder i Møller Bil. Samtidig vil du følge et undervisningsopplegg i læretiden som inkluderer både klasseromsundervisning og nettbasert læring.

Liker du å jobbe med både praksis og teori og synes det er gøy med biler, motor, elektro, mekanikk eller data – da kan vi hjelpe deg slik at dine interesser blir din utdannelse. Du får en trygg og variert jobb, med gode karrieremuligheter gjennom et stort tilbud av intern kursing.

Gjennom Møller Bil Skolen er du sikret å jobbe med den nyeste teknologien og utstyr som brukes for å vedlikeholde og diagnostisere noen av verdens mest kjente bilmerker, Volkswagen, Audi, Skoda, SEAT og CUPRA, som er teknisk ledende på områder som sikkerhet og miljø.

Trygge rammer og gode karrieremuligheter

Gjennom Møller Bil, Norges største forhandlerkjede, har Møller Bil Skolen lærlingplasser over store deler av landet. Etter endt lærlingtid er det også gode muligheter for videre fagutvikling gjennom Harald A. Møller Kompetansesenter, som er Norges største opplæringsaktør i bilbransjen.

Møller Bil Skolen er en del av Møller Mobility Group, hvor strategien er å utvikle folk og forretning på en bærekraftig måte. Hver arbeidstaker bruker i gjennomsnitt 90.000 timer på jobb i løpet av livet. Derfor er vi svært opptatt av at våre lærlinger og ansatte, som er vår viktigste ressurs, har det bra på jobb. Et godt og inkluderende arbeidsmiljø ivaretas blant annet gjennom Great Place to Work, en undersøkelse hvor vi blant annet måler trivsel, og ser på hva vi kan gjøre for at ansatte skal trives enda bedre.

Kontakt oss

Ønsker mer informasjon eller har noen spørsmål, kan du gjerne ta kontakt med oss på postmollerbilskolen@moller.no.

Høres Møller Bil Skolen interessant ut?

Relaterte artikler

Folka våreVar lærling - nå er hun instruktør

Som instruktør hos Møller Bil Skolen brenner Oda Marie Johannesen for at lærlingene skal få trygge rammer, og samtidig mulighet til å utfordre seg selv. Hun startet nemlig selv som lærling i Møller-konsernet for 11 år siden, og ønsker at lærlingene hun nå har ansvar for skal få en like god start på arbeidslivet.

Folka våreMøller Bil satser på fremtidens fageksperter

Møller Bil ønsker å utvikle folk og forretning på en bærekraftig måte. For å kunne utvikle fremtidens fageksperter i morgen, satser vi på unge mennesker i dag. Gjennom Møller Bil Skolen er det mange lærlinger som avlegger fagprøve i biltekniske fagområder og deretter tilbys de fleste fast jobb i Møller Bil.

SamfunnsansvarMøller Bil Asker og Bærum vant Asker kommunes bærekraftpris

Mot fire andre svært gode finalekandidater ble forhandleren tildelt prisen i Asker rådhus– en pris som deles ut for første gang i 2022. Kommunen trekker frem hvordan forhandleren har investert mye for å bli bærekraftig innen både miljø, klima, mennesker og økonomi. - Vi er kjempestolte over å få en slik anerkjennelse, sier daglig leder Roger Hansen.

Se alle artikler