Bilverksted og dekk

Du møter spesialutdannede fagfolk på Møller Bils verksteder. Fagfolk som kun jobber med - og derfor er spesialister på Volkswagen, Audi og Škoda. Når vi erstatter ødelagte deler av bilen din, bruker vi kun originale deler som hører til bilmerkene. Slik er du sikret at bilen din holder høy kvalitet - lenge.

Møller Bil ansatt fra verkstedet som jobber med å skru på en bil
Møller Bil ansatt fra verkstedet som jobber med å skru på en bil

Vi hjelper deg med

Få bilen EU-godkjent i tideEU-kontroll

Som bileier har du ansvar for at bilen din blir kontrollert og godkjent i tide. Bestill EU-kontroll i god tid før fristen går ut for å ha tid til å utbedre eventuelle feil og mangler.

En Møller Bil ansatt fra verkstedet som jobber på en bil. Kikker ned i motorrom
Ta vare på bilenService

Våre forhandlere er spesialister på våre bilmerker Audi, Škoda, Volkswagen, SEAT og CUPRA, og kjenner derfor din bil best. Å følge bilens serviceprogram er viktig for å sikre regelmessig vedlikehold av bilen din. Vi tilbyr vanlig originalservice for biler som er 0-5 år og 5+ originalservice som er spesialtilpasset for biler som er 5 år og eldre.

To stk Møller Bil ansatte som løfter på plass en frontrute i forbindelse med bytte av frontrute på en bil
Vi reparerer alt innenBilglass

Enten du har behov for å bytte frontrute, siderute eller bakrute – eller trenger å få fikset steinsprutskader – kan du gjøre dette hos Møller Bil. Vi er spesialister på merkene vi fører og bruker kun originale deler. Vi vurderer alltid om vi kan reparere skaden eller om vi må bytte hele ruten.

En Møller Bil ansatt som holder et dekk
Sørg for godt veigrepDekk og dekktjenester

Dekk er en av de viktigste delene av bilen din, ettersom de utgjør det eneste kontaktpunktet med veibanen. Det er derfor viktig å velge dekk av høy kvalitet som passer til kjøretøyet ditt og kjørestilen din. Vi tilbyr også hjulskift og lagring av dekk i vårt dekkhotell.

En Møller Bil ansatt fra Møller Bil skadesenter som smiler
Vi er skadespesialisterBilskade og reparasjon

Har du vært uheldig og fått en skade på bilen din? Våre dyktige skadespesialister står klare til å hjelpe deg. De er eksperter på opprettings- og lakkeringsarbeid på Volkswagen, Audi og Škoda og reparer bilen etter fabrikkens spesifikasjoner. Dersom bilen din bare en mindre bulk eller en liten lakkskade kan Smart Repair for reparasjon av småskader være aktuelt for deg.