Bilverksted og dekk

Du møter spesialutdannede fagfolk på Møller Bils verksteder. Fagfolk som kun jobber med - og derfor er spesialister på Volkswagen, Audi og Škoda. Når vi erstatter ødelagte deler av bilen din, bruker vi kun originale deler som hører til bilmerkene. Slik er du sikret at bilen din holder høy kvalitet - lenge.

Digital bestilling

Vi hjelper deg med service, EU-kontroll, dekktjenester og skade på din Volkswagen, Audi, ŠKODA eller Seat.

Bestill nå

Vi hjelper deg med

EU-kontroll

Har du en Volkswagen, Audi eller Škoda som skal på EU-kontroll? Hos Møller Bil står våre dyktige fageksperter klare til å hjelpe deg.

Service

Våre forhandlere er spesialister på våre bilmerker Audi, Škoda, Volkswagen, SEAT og CUPRA, og kjenner derfor din bil best. Å følge bilens serviceprogram er viktig for å sikre regelmessig vedlikehold av bilen din. Vi tilbyr vanlig originalservice for biler som er 0-5 år og 5+ originalservice som er spesialtilpasset for biler som er 5 år og eldre.

Dekk og dekktjenester

Dekk er en av de viktigste delene av bilen din da de er det eneste kontaktpunktet mellom bilen og veien. Det er derfor svært viktig å velge dekk av høy kvalitet som passer til kjøretøyet ditt og kjørestilen din. Vi tilbyr også hjulskift og lagring av dekk i vårt dekkhotell.

Steinsprut og bilglass

En steinsprutskade er viktig å behandle raskt for å unngå at skaden sprekker opp ytterligere. Dersom skaden utvikler seg kan det føre til at hele frontrute må skiftes. Vi i Møller Bil både reparerer og skifter frontrute på bilen din dersom uhellet har vært ute.

Bilskade og reparasjon

Har du vært uheldig og fått en skade på bilen din? Våre dyktige skadespesialister står klare til å hjelpe deg. De er eksperter på opprettings- og lakkeringsarbeid på Volkswagen, Audi og Škoda og reparer bilen etter fabrikkens spesifikasjoner. Dersom bilen din bare en mindre bulk eller en liten lakkskade kan Smart Repair for reparasjon av småskader være aktuelt for deg.