Service

Våre forhandlere er spesialister på våre bilmerker Audi, Škoda, Volkswagen, SEAT og CUPRA, og kjenner derfor din bil best. Å følge bilens serviceprogram er viktig for å sikre regelmessig vedlikehold av bilen din. Vi tilbyr vanlig originalservice for biler som er 0-5 år og 5+ originalservice som er spesialtilpasset for biler som er 5 år og eldre.

Bestill service

Vi hjelper deg med service på din Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT og CUPRA.

Bestill service

Service, 0-5 år

Vi tilbyr originalservice på alle våre merker uavhengig av alder. Det vil si at vi gir bilen din en grundig sjekk og utfører all nødvendig vedlikeholdsarbeid, samt gjennomgår kontrollpunkter med moderne utstyr og de beste originale delene.

Service, eldre enn 5 år

Har du en bil som er 5 år eller eldre har vi spesialtilpasset 5+ Originalservice til fast lav pris. Uansett hvor gammel bil du har anbefaler vi deg å benytte deg av merkeverksted. Fordelene med det kan du lese mer om nedenfor.

Service- og vedlikeholdsavtale

En Serviceavtale, eller en Service- og vedlikeholdsavtale fra Volkswagen, Audi eller Škoda gir deg full kontroll på dine kostnader i inntil 5 år. Du vil vite eksakt hva bilholdet kommer til å koste deg per måned uten ubehagelige overraskelser.