Originalservice på biler yngre enn 5 år

Vi tilbyr originalservice på alle våre merker uavhengig av alder. Det vil si at vi gir bilen din en grundig sjekk og utfører all nødvendig vedlikeholdsarbeid, samt gjennomgår kontrollpunkter med moderne utstyr og de beste originale delene.

Bestill service

Vi hjelper deg med service på din Volkswagen, Audi, Škoda eller Seat.

Bestill service
Bestill direkte hos en av våre forhandlere

Hva koster service på bilen?

Prisen på originalservice avhenger av hvilken modell du har og hvilken service du gjennomførte sist. Du vil derfor ved bestilling få et pristilbud skreddersydd akkurat din bil.

Trenger din Audi, Škoda, Volkswagen personbil eller ditt Volkswagen Nyttekjøretøy service?

Hos oss står dyktige og profesjonelle medarbeidere klare til å hjelpe deg. Alle våre verkstedansatte er sertifiserte og har en unik spesialkompetanse på våre bilmodeller, noe som betyr at din bil er i trygge hender når du leverer den til service.

Det er mange fordeler ved å ta service på bilen hos et merkeverksted

Merkeverksteder tilbyr originalservice på biler som gir en rekke fordeler for eieren. En originalservice gir deg trygghet på veien og kan hjelpe deg med å unngå kostbare og unødvendige reparasjoner. På et merkeverksted får du også tilgang til originaldeler og den nyeste teknologien som sikrer en grundig og nøyaktig sjekk av bilen din.

For elbiler er det spesielt viktig å utføre service på et merkeverksted, da disse bilene har unike systemer og komponenter som krever spesialisert kunnskap og utstyr. Et merkeverksted kan også utføre batterisjekk og eventuelle reparasjoner eller bytte av batteri dersom det er nødvendig. Ved å velge en profesjonell service på et merkeverksted kan du være trygg på at bilen din er i god stand og at du får mest mulig ut av din investering.

Hvorfor skal jeg bruke merkeverksted til service?

  • Merkeverksteder er spesialister på ditt bilmerke og holder seg oppdaterte på fabrikkens teknologi og programvare. Når du velger et merkeverksted kan du også være helt trygg på at mekanikerne har spesialkompetanse for reparasjon og service på din bil.
  • Vi i Møller Bil er sertifisert i henhold til ISO 14001 og 9001, som sikrer bærekraft i alle ledd, og som garanterer at vi holder et høyt kvalitetsnivå og stadig jobber med forbedringer. 
  • Oppgraderinger er en god grunn til å benytte merkeverksted. Dersom fabrikken kommer med en oppgradering eller forbedring av din bil, utfører vi oppgraderingen gratis. Det er kun merkeverksteder som kan se om det er oppgarderinger på bilen, og som kan utføre disse. Dette tas gjerne i forbindelse med service slik at du skal slippe å komme inn med bilen flere ganger enn nødvendig.
  • Mobilitetsgarantien fornyes også ved hver utførte service. Når du tar service hos et merkeverksted tilbys ofte mobilitetsgaranti utover det som er lovpålagt.

Les mer om mobilitetsgaranti her

Relaterte forhandlere

Relaterte artikler

Derfor er vi elbilspesialister

Over ti år har gått siden Møller Bil begynte å selge og ta service på elektriske biler i Norge. I dag har vi noen av landets ledende elbilspesialister.

Våre mekanikere er spesialister på våre bilmerker.

Serviceintervall

Når og hvor ofte skal bilen på service, hvorfor er det viktig og hva skjer hvis du dropper det?

Slik ser det tradisjonelle serviceheftet ut.

Servicehefte for bil

Servicehefte er et verdipapir som dokumenterer bilens vedlikehold og opprettholder bilens verdi. Les alt du trenger å vite om bilens servicehefte her.

AC-service på bilen

Ved å regelmessig vedlikeholde klimaanlegget i bilen din, opprettholder du komforten og ytelsen i anlegget. Lær hvorfor AC-service er viktig for luftkvalitet og effektivitet, og les mer om vedlikehold av ditt klimaanlegg her.

Se alle artikler