Sertifisert merkeverksted - dette er fordelene dine

Å velge riktig verksted for service og vedlikehold kan være en utfordring for mange bileiere. Velger du et sertifisert merkeverksted er fordelene mange.

Å velge riktig verksted for service kan være en utfordring for mange bileiere. Her er fordelene med å velge et sertifisert merkeverksted.

Fordeler ved å bruke et sertifisert merkeverksted

Kun halvparten sier de er klar over fordelene ved å bruke et sertifisert merkeverksted. Det viser en undersøkelse* utført av Norstat for Møller Bil.

Når du velger et sertifisert merkeverksted får du en rekke fordeler som gir deg trygghet, god kvalitet og valuta for pengene.

Hva er et sertifisert merkeverksted?

Et sertifisert merkeverksted har fått offisiell godkjenning fra bilmerket, som Volkswagen, Škoda eller Audi, til å utføre service, vedlikehold og reparasjoner på deres bilmodeller. Dette betyr at verkstedet oppfyller strenge kvalitetsstandarder, har spesialisert kunnskap og bruker originalt utstyr og reservedeler for å ta vare på din bil på best mulig måte.

Hvorfor bruke et sertifisert merkeverksted?

Originale deler

Et sertifisert merkeverksted bruker kun originale deler fra bilmerket, identiske med de som ble brukt ved produksjonen av bilen eller i en forbedret variant.

De originale delene kan ha en høyere kostnad enn uoriginale, men til gjengjeld er de spesifikt utviklet for å passe perfekt til bilens spesifikasjoner. Det bidrar til best mulig ytelse, sikkerhet og raskere reparasjoner. At de er av høyeste kvalitet bidrar til mindre kostbare og unødvendige reparasjoner i framtiden.

Bilde av Møller Bil-ansatt som holder en bremseskive.

-Vi anbefaler ingen å spare på sikkerheten. Bremser må tåle høye temperaturer og belastning, og det gjør de originale delene, forteller Silje Bergvik som er servicesjef hos Møller Bil Nesttun.

3 av 4 bruktbilkjøpere foretrekker faktisk biler som er vedlikeholdt med originale deler fra et sertifisert merkeverksted viser Møller Bils undersøkelse*.

Bruktbilkjøperne foretrekker dette alternativet på grunn av trygghet, garanti og at delene med sikkerhet er helt originale.

For deg kan det slå positivt ut både på prisen og hvor raskt du får solgt bilen når det blir aktuelt.

Gratis oppgraderinger

Som et sertifisert merkeverksted er vi de eneste som oppgraderer og utfører forbedringer som bilmerket har utviklet for din bil. Det beste er at vi utfører disse oppgraderingene helt gratis når bilen er innom oss. Dette kan bety reduserte kostnader for deg over tid.

Mekaniker som utfører service på en bil.

Selv på eldre biler utenfor garantitiden kan det komme oppgraderinger fra bilfabrikken som kun kan gjennomføres av et sertifisert merkeverksted - som sjekk og utbedring av høyvoltsbatterier i ladbare hybrider og elbiler.

Spesialkompetanse

Mekanikerne på et sertifisert merkeverksted er spesialutdannet av bilmerket. De har kunnskapen og ekspertisen som trengs for å håndtere akkurat din bilmodell.

Jo eldre bilen er, desto større er sjansen for at det kan oppstå problemer. Hos Møller Bil vet vi nøyaktig hva din bil trenger og hvordan den skal vedlikeholdes på best mulig måte.

Vi bruker den nyeste teknologien for grundig og nøyaktig sjekk av bilen din, og kan raskt identifisere og løse problemer, noe som sparer deg penger på feilsøking.

I tillegg nullstiller vi servicevarselet som dukker opp i bilen, noe ikke alle verksteder kan gjøre.

Mobilitetsgaranti

Når du tar service hos et sertifisert merkeverksted fornyes også mobilitetsgarantien. Hvis det skulle oppstå problemer på veien vil du bli tatt hånd om på en profesjonell og trygg måte.

Spesialisert service for elbiler

For elbiler er det spesielt viktig å velge et sertifisert merkeverksted på grunn av de unike systemene og høyvoltskomponentene de har.

Vi har den spesialiserte kunnskapen og utstyret som kreves for å utføre service på elbilen din, inkludert batterisjekk og eventuelle reparasjoner.

Vår nære relasjon til bilmerkene gir oss den raskeste og beste tilgangen på ny kunnskap som igjen er positivt for deg som kunde.

Derfor er det viktig med service på elbiler

Er sertifiserte merkeverksteder dyrere?

En vanlig misforståelse er at sertifiserte merkeverksteder er dyrere enn andre verksteder. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle. Prisforskjellene kan variere, men det er viktig å vurdere verdien du får i retur for pengene du investerer i bilen.

Servicelederne hos Møller Bil hjelper mange kunder hver eneste dag.

Våre serviceledere legger til rette for at du får den hjelpen du trenger til rett pris.

Forskjellen mellom sertifiserte merkeverksteder og andre merkeverksteder

Sertifiserte merkeverksteder har gjennomgått opplæring og sertifisering fra bilmerket. Vi holder oss oppdatert på bilmerkets teknologi, og er de eneste som kan oppdatere bilens programvare og gjøre oppgraderinger som bilmerket krever. Dette betyr at vi har spesialisert kunnskap og tilgang til den nyeste informasjonen om din bil.

Andre merkeverksteder kan tilby tjenester til flere bilmerker, men de kan ikke matche den samme graden av spesialisering og kompetanse som et sertifisert merkeverksted kan gi.

Garanti på deler og arbeid

Vi følger bilmerkets retningslinjer og prosedyrer for å opprettholde garantidekningen din, bl.a. ved å bruke originale deler. Er bilens garanti utgått tilbyr vi garantier på både deler og arbeid.

Vi sikrer all servicehistorikk digitalt - som er viktig når bilen igjen skal selges.

Les hvorfor Møller Bil var tidlig ute med en internasjonal miljøsertifisering

Husk at å velge et sertifisert merkeverksted ikke bare handler om å investere i bilens helse og sikkerhet, det handler også om å investere i din egen trygghet og ro i sinnet når du er ute på veien.

*Data innsamlet fra 537 personer i en undersøkelse gjort av Norstat på oppdrag fra Møller Bil i mai 2023. Utvalget er representativt og består av både kjøpere og selgere av bruktbil.

Trenger du service?

Det er enkelt å bestille service og vedlikehold av Audi, Škoda, Volkswagen, SEAT eller CUPRA hos Møller Bil.

Sist oppdatert - 07. mai 2024

Relaterte artikler

Tips og rådBilferie i Norge

Nyt livet på veien i sommer

Tips og rådDet er farlig å kjøre med piggfrie vinterdekk på sommeren

Ikke alle er like flinke til å legge om til sommerdekk når snøen har smeltet og veiene er bare. Christian Marstrander Fodnes hos Møller Bil Oslo Vest, forklarer at vinterdekk har helt andre egenskaper enn et sommerdekk og er derfor farlig å kjøre med på sommeren.

Tips og rådMøller Bil - din partner på dekk

Hvilke dekk du setter på bilen din, er en av de viktigste sikkerhetsvurderingene du gjør for å ferdes trygt på veien.

Se alle artikler