Mobilitetsgaranti

Hold deg trygg på veien med garantiordningene fra Volkswagen, Audi og Škoda 24 timer i døgnet.

Mobilitetsgaranti- en utvidet sikkerhet når du trenger det

Vår 24 timers mobilitetsgaranti trer i kraft dersom tekniske problemer gir deg uforutsette stopp underveis. Den dekker gratis inntauing til nærmeste merkeverksted verksted, eller reparasjon på stedet hvis dette lar seg gjøre. Smådeler er inkludert. Ved å følge merkenes anbefalte service- og vedlikeholdsprogram får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Dette gir deg trygghet hele veien, hele døgnet.

Trenger du hjelp nå?

Nødtjeneste klart til å bistå 24 timer i døgnet alle dager i uken.

Be om veihjelp

Dersom din Volkswagen, Audi eller Škoda ikke kan repareres umiddelbart, hjelper vi deg på en av følgende måter;

  • Overnatting på hotell: Er det hensiktsmessig å vente på bilen, dekker mobilitetsgarantien overnatting på hotell for både fører og passasjerer i 1 døgn (kan ikke kombineres med erstatningsbil).
  • Starthjelp: Både starthjelp og hjelp til skift av defekt hjul eller eventuell inntauing ved punktering dekkes av mobilitetsgarantien (punktering dekkes ikke av Škoda).
  • Gratis erstatningsbil: Kan ikke merkeverkstedet vårt reparere bilen din umiddelbart, dekkes erstatningsbil med fri kjørelengde i inntil 3 dager på Volkswagen og Škoda, inntil 5 dager på Audi (med unntak av drivstoff og bompenger) for personbil.

Hva dekkes ikke av mobilitetsgarantien?

  • Leiebil: Leiebil dekkes ikke ved punktering.
  • Selvforskyldte uhell: Drivstoffmangel, feilfylling (feilfylling dekkes av Audi) eller utelåsing, dekkes ikke. Det samme gjelder ved kollisjon, utforkjøring, drivstoffmangel på grunn av is eller voksdannelse i drivstoffsystemet eller driftsstans med bakgrunn i reparasjoner utført ved et ikke-merkeverksted. Kostnadene for reparasjon av feilen som er årsaken til driftsstansen, dekkes ikke av mobilitetsgarantien. Her foretas de samme vurderinger som ved et vanlig verkstedbesøk som ikke er forårsaket av et uforutsett stopp.
  • Gjentatt starthjelp: Dekkes ikke dersom ikke bilen har vært innom verksted for kontroll etter første starthjelp.

Hvor lenge har jeg mobilitetsgaranti?

Alle nye biler vi selger leveres med 2-års mobilitetsgaranti. Volkswagens ID.-modeller har mobilitetsgaranti i 3 år fra utleveringsdato.

Mobilitetsgarantien er gyldig til neste foreskrevne servicetidspunkt, hver gang du tar servicen hos oss. Mobilitetsgarantien fornyes selv om du tok service et annet sted forrige gang. Et servicehefte med godkjent stempel er din dokumentasjon på at du har gyldig mobilitetsgaranti.

Relaterte artikler

Våre mekanikere er spesialister på våre bilmerker.

Serviceintervall

Når og hvor ofte skal bilen på service, hvorfor er det viktig og hva skjer hvis du dropper det?

Slik ser det tradisjonelle serviceheftet ut.

Servicehefte for bil

Servicehefte er et verdipapir som dokumenterer bilens vedlikehold og opprettholder bilens verdi. Les alt du trenger å vite om bilens servicehefte her.

Se alle artikler