Klima og miljø

Vi i Møller Bil har som mål å påvirke det norske samfunnet i bærekraftig retning gjennom å være pådriver for elektrifisering og nye måter å dele ressurser på.

Vi er godt i gang med å redusere energibruken hos forhandlerne våre samtidig som vi investerer i fornybar energiproduksjon som solcelleanlegg. Vårt oppdrag er å holde bilen lengst mulig på veien, og en viktig del av dette er økt gjenbruk av bildeler og batterier.

Alle våre forhandlere er ISO-sertifiserte. Den anerkjente ISO 14001-miljøsertifiseringen innførte vi tidlig for å bevisstgjøre egen organisasjon på hvordan vi påvirker miljøet. Ved å redusere avfallsmengden og energiforbruket sparer vi også penger.

Relaterte artikler

Romslig og komfortabel elbil: SUV-er i verdensklasse

Ønsker du god plass, høy bakkeklaring, god oversikt, suverene kjøreegenskaper og lang rekkevidde? Er du i tillegg miljøbevisst og opptatt av sikkerhet? Da vil en SUV-elbil være riktig bil for deg.

Derfor er lurt å velge elbil som firmabil

Elbil som firmabil kan være en nyttig fordel for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Det er både gunstig og bærekraftig.

Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Se alle artikler