Klima og miljø

Vi i Møller Bil har som mål å påvirke det norske samfunnet i bærekraftig retning gjennom å være pådriver for elektrifisering og nye måter å dele ressurser på.

Vi er godt i gang med å redusere energibruken hos forhandlerne våre samtidig som vi investerer i fornybar energiproduksjon som solcelleanlegg. Vårt oppdrag er å holde bilen lengst mulig på veien, og en viktig del av dette er økt gjenbruk av bildeler og batterier.

Alle våre forhandlere er ISO-sertifiserte. Den anerkjente ISO 14001-miljøsertifiseringen innførte vi tidlig for å bevisstgjøre egen organisasjon på hvordan vi påvirker miljøet. Ved å redusere avfallsmengden og energiforbruket sparer vi også penger.

Relaterte artikler

SamfunnsansvarMøller kutter strømforbruket

I dagens situasjon med høye strømpriser og energikrise i Europa, er Møller Bil og andre bedrifter nødt til å ha et bevisst forhold til strømforbruk og hvordan de kan drive mest mulig energieffektivt.

SamfunnsansvarÅpningsfest for nytt solcelleanlegg i Trondheim

Endelig er det nye solcelleanlegget klart hos Møller Bil i Trondheim. Daglig leder Olav Syrstad inviterte til åpningsfest 14. september for den offisielle åpningen av det nye solcelleanlegget, med både tapas og egen café-truck for ansatte.

SamfunnsansvarMøller kåret til en av årets klimavinnere!

PwCs klimaindeks 2022 utnevner Møller Mobility Group, som eier Møller Bil, til en av årets klimavinnere. Møller Mobility Group er dermed best i klassen på utslippskutt og rapportering, sammen med ni andre av landets største selskaper som også kutter utslipp i tråd med Parisavtalen.

Se alle artikler