Mangfold og inkludering

Møller Bil skal være en bilforhandler for folk flest, og gjenkjennes for å gi de beste kundeopplevelsene til alle. For å klare dette trenger vi stor bredde i laget som skal møte kundene våre.

I Møller Bil jobber det 2.500 dyktige medarbeidere innenfor et bredt spekter av fagområder. Vi har blant annet klargjørere, selgere, kundebehandlere, mekanikere, ledere, mellomledere, IT-spesialister, økonomer, utviklere og markedsavdeling. Vårt uttalte mål er å være den beste arbeidsplassen i Norden og Baltikum – uansett bransje. Vi tror at fornøyde medarbeidere gir det beste utgangspunktet for å begeistre kundene våre!

Våre medarbeidere er mer enn fagpersoner. De har ulike kjønn og aldere, kommer fra ulike land, ulik bakgrunn og bagasje, tror på ulike religioner, faller for ulike kjønn og personer og kommer i alle størrelser, fasonger og varianter. Det vi er opptatt av er at de identifiserer seg med våre verdier: åpen og ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig.

Vi er stolt av bredden i laget vårt, og mener at jobben som legges ned for å fordre mangfold og inkludering er en av de viktigste hjørnestenene i Møller Bil sin kultur. Det er menneskene våre, og det at vi gjenspeiler samfunnet, og kundene våre som er nøkkelfaktoren for å lykkes.

Relaterte artikler

Romslig og komfortabel elbil: SUV-er i verdensklasse

Ønsker du god plass, høy bakkeklaring, god oversikt, suverene kjøreegenskaper og lang rekkevidde? Er du i tillegg miljøbevisst og opptatt av sikkerhet? Da vil en SUV-elbil være riktig bil for deg.

Derfor er lurt å velge elbil som firmabil

Elbil som firmabil kan være en nyttig fordel for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Det er både gunstig og bærekraftig.

Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Se alle artikler