Mangfold og inkludering

Møller Bil skal være en bilforhandler for folk flest, og gjenkjennes for å gi de beste kundeopplevelsene til alle. For å klare dette trenger vi stor bredde i laget som skal møte kundene våre.

I Møller Bil jobber det 2.500 dyktige medarbeidere innenfor et bredt spekter av fagområder. Vi har blant annet klargjørere, selgere, kundebehandlere, mekanikere, ledere, mellomledere, IT-spesialister, økonomer, utviklere og markedsavdeling. Vårt uttalte mål er å være den beste arbeidsplassen i Norden og Baltikum – uansett bransje. Vi tror at fornøyde medarbeidere gir det beste utgangspunktet for å begeistre kundene våre!

Våre medarbeidere er mer enn fagpersoner. De har ulike kjønn og aldere, kommer fra ulike land, ulik bakgrunn og bagasje, tror på ulike religioner, faller for ulike kjønn og personer og kommer i alle størrelser, fasonger og varianter. Det vi er opptatt av er at de identifiserer seg med våre verdier: åpen og ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig.

Vi er stolt av bredden i laget vårt, og mener at jobben som legges ned for å fordre mangfold og inkludering er en av de viktigste hjørnestenene i Møller Bil sin kultur. Det er menneskene våre, og det at vi gjenspeiler samfunnet, og kundene våre som er nøkkelfaktoren for å lykkes.

Relaterte artikler

SamfunnsansvarMøller Medvind også hos Møller Bil i Trondheim

Møller Bil med Møller Medvind i ryggen ansetter fra NAV og vil hjelpe unge mennesker med hull i CV-en. I 2020 åpnet den andre avdelingen hos Møller Bil i Trondheim og konseptet vokser stadig.

SamfunnsansvarMangfold på agendaen

Hos Møller Bil er mangfold høyt oppe på agendaen og vi setter derfor stor pris på å bli invitert til seminar for å diskutere et så viktig tema.

SamfunnsansvarMøller Bil + pride

I Møller Bil markerer vi Pride ved å endre logoen til regnbuefarger. Som en av Norges største bilforhandlerkjeder med over 3000 medarbeidere, ønsker vi å signalisere vårt engasjement for mangfold og inkludering og de viktige verdiene som Pride representerer.

Se alle artikler