Mangfold og inkludering

Møller Bil skal være en bilforhandler for folk flest, og gjenkjennes for å gi de beste kundeopplevelsene til alle. For å klare dette trenger vi stor bredde i laget som skal møte kundene våre.

I Møller Bil jobber det 2.500 dyktige medarbeidere innenfor et bredt spekter av fagområder. Vi har blant annet klargjørere, selgere, kundebehandlere, mekanikere, ledere, mellomledere, IT-spesialister, økonomer, utviklere og markedsavdeling. Vårt uttalte mål er å være den beste arbeidsplassen i Norden og Baltikum – uansett bransje. Vi tror at fornøyde medarbeidere gir det beste utgangspunktet for å begeistre kundene våre!

Våre medarbeidere er mer enn fagpersoner. De har ulike kjønn og aldere, kommer fra ulike land, ulik bakgrunn og bagasje, tror på ulike religioner, faller for ulike kjønn og personer og kommer i alle størrelser, fasonger og varianter. Det vi er opptatt av er at de identifiserer seg med våre verdier: åpen og ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig.

Vi er stolt av bredden i laget vårt, og mener at jobben som legges ned for å fordre mangfold og inkludering er en av de viktigste hjørnestenene i Møller Bil sin kultur. Det er menneskene våre, og det at vi gjenspeiler samfunnet, og kundene våre som er nøkkelfaktoren for å lykkes.

Relaterte artikler

Mangfold på agendaen

Hos Møller Bil er mangfold høyt oppe på agendaen og vi setter derfor stor pris på å bli invitert til seminar for å diskutere et så viktig tema.

Møller Bil + pride

Har du lagt merke til at vi har endret logoen vår? For å vise at Møller Bil støtter opp om pride har vi endret logoen vår for å inkludere pride-fargene.

En fargerik markering for ytringsfrihet

Som arbeidsgiver for over 3000 medarbeidere og som Norges største bilforhandlerkjeder, mener Møller Bil at det er viktig å ta et tydelig standpunkt i Pride-markeringen. Hos Møller Bil Ryen har de tatt utfordringen på alvor, og pyntet butikken i regnbuefarger.

Jentene mot strømmen

Vi gleder oss over at det er økende antall kvinnelige søkere til våre lærligprogrammer. Jentene som allerede er ute på verkstedene tar i mot sine nye, kvinnlige kollegaer med åpne armer.

- Forskjellene våre gjør oss bedre!

- Mangfold og forskjeller bidrar til rikere diskusjoner og mer læring, sier Sara Lyngholm Odden som er salgs- og markedssjef hos Møller Bil Stavanger. Sammen med daglig leder, Jan Olav Fikstvedt, og dyktige kollegaer jobber de aktivt med å gjøre ulikhetene seg imellom til styrke.

Se alle artikler