Selg bilen din til oss - vi overtar alt ansvar

Det kan være stressende å selge bilen privat, spesielt hvis du kjenner på at du ikke har nok kunnskap eller tid til å utføre alle stegene. Vi kan gjøre prosessen enkel og stressfri for deg ved å kjøpe bilen din, og overta hele ansvaret.

Start med å avtale tid for taksering og verdivurdering

Kontakt forhandleren din eller fyll inn skjema for å selge bilen din på nettsiden vår. Da kontakter vi deg og avtaler tid for taksering/verdivurdering av din bil. Dette er helt uforpliktende, men nødvendig for at vi skal få en oversikt over bilens tilstand.

Ved en verdivurdering går vi over bilen utvendig og innvendig. Vi sjekker også all skade- og servicehistorikk. Når bilen er taksert tilbyr vi deg en pris på hva vi ønsker å betale ved et eventuelt kjøp.

Se prosessen rundt verdivurdering av bil hos oss

Enkelt og stressfritt å selge bilen til oss

  • Du slipper å bruke tid på å selge den gamle bilen din, noe som kan være tidkrevende (ta bilder, lage annonse, vise frem bilen til potensielle kjøpere og prøvekjøring).
  • Du slipper å bruke tid på service, reparasjoner, vask og polering.
  • Du slipper å ta NAF-test eller annen teknisk sjekk av bilen.
  • Vi tar oss av alt det praktiske rundt papirarbeid (omregistrering og kontrakt).
  • Er det heftelser eller pant og gjeld på bilen, tar vi kontakt med banken din for deg, så du slipper å tenke på det.
  • Du får raskt oppgjør.
  • Vi står ansvarlig dersom det skulle dukke opp feil med bilen etter at den er solgt.

Vi setter bilen i stand, vasker og klargjør den for ny eier.

Unngå ansvaret du har etter at bilen er solgt

Selger du bilen din privat er du i henhold til kjøpsloven ansvarlig for skjulte feil og mangler i to år fra bilen er solgt. Dersom vi kjøper bilen din vil du slippe dette ansvaret og i tillegg får den nye eieren fem år reklamasjonsrett. Våre undersøkelser viser at forbrukere foretrekker å kjøpe bil av profesjonelle forhandlere.

Slipp ansvaret for reklamasjoner ved å selge bilen til oss.

Ofte stilte spørsmål om salg av bil til Møller Bil

1. Hva gjør det enklere å selge bilen min til Møller Bil fremfor privat salg?

Å selge til oss sparer deg for tid og stress. Du slipper å lage annonse, vise frem bilen, gjennomføre prøvekjøringer, ta tekniske sjekker, og håndtere papirarbeid. I tillegg tar vi oss av eventuelle heftelser eller gjeld.

2. Hvordan starter jeg prosessen med å selge bilen min til Møller Bil?

Du kan starte ved å kontakte din nærmeste forhandler eller fylle inn et skjema på vår nettside. Vi tar deretter kontakt for å avtale tid for taksering og verdivurdering av din bil.

3. Er takseringen og verdivurderingen av bilen forpliktende?

Nei, takseringen og verdivurderingen er helt uforpliktende. Dette er en nødvendig del av prosessen for å fastsette bilens tilstand og verdi.

4. Hva innebærer verdivurderingen?

Under verdivurderingen sjekker vi bilen både utvendig og innvendig. Vi gjennomgår også skade- og servicehistorikk. Basert på dette tilbyr vi deg en pris for kjøpet av bilen.

5. Hva med papirarbeid, omregistrering og kontrakt?

Vi tar oss av alt det praktiske rundt papirarbeid, inkludert omregistrering og kontraktsinngåelse.

6. Hva hvis bilen har heftelser eller gjeld?

Dersom det er heftelser eller gjeld på bilen, tar vi kontakt med banken din, slik at du slipper å bekymre deg for dette.

8. Hvilket ansvar har jeg for skjulte feil og mangler etter salget?

Ved salg til oss slipper du ansvaret for skjulte feil og mangler. Vi tar på oss dette ansvaret, og i tillegg får den nye eieren fem år reklamasjonsrett.

Sist oppdatert - 24. april 2024

Relaterte artikler

Kjøp og salgHva koster det å lease en bil?

Hva månedsprisen din blir, vil avhenge av bilen du velger, startleie, avtalt årlig kjørelengde, varighet på avtalen, og om du har tilleggstjenester inkludert i avtalen.

Kjøp og salgStørst utvalg er best

Som Norges største bilforhandler har vi bruktbilavdelinger over store deler av landet. Muligheten for at den neste drømmebilen din finnes hos en av våre forhandlere er derfor veldig stor.

Kjøp og salgDerfor bør du velge en bruktbil med Trygghetsgaranti

For at du skal føle deg trygg når du kjøper en bruktbil er Møller Bil først ute med å tilby en Trygghetsgaranti på alle outlet-biler. Den nye og unike garantien er basert på tilbakemeldinger og innsikt.

Se alle artikler