Selg bilen din til oss - vi overtar alt ansvar

Det kan være stressende å selge bilen privat, spesielt hvis du kjenner på at du ikke har nok kunnskap eller tid til å utføre alle stegene. Vi kan gjøre prosessen enkel og stressfri for deg ved å kjøpe bilen din, og vi overtar da hele ansvaret.

Start med å avtale tid for taksering og verdivurdering

Kontakt forhandleren (https://mollerbil.no/finn-forhandler/) din eller fyll inn skjema for å selge bilen din (https://mollerbil.no/finansiering/vi-vil-kjope-bilen-din/) på nettsiden vår. Da kontakter vi deg og avtaler tid for taksering/verdivurdering av din bil. Dette er helt uforpliktende, men nødvendig for at vi skal få en oversikt over bilens tilstand.

Ved en verdivurdering går vi over bilen utvendig og innvendig. Vi sjekker også all skade- og servicehistorikk. Når bilen er taksert tilbyr vi deg en pris på hva vi ønsker å betale ved et eventuelt kjøp.

Se prosessen rundt verdivurdering av bil hos oss (https://mollerbil.no/fagsenter/kjop-og-salg-av-bil/verdivurdering-av-bil/)

Enkelt og stressfritt å selge bilen til oss

  • Du slipper å bruke tid på å selge den gamle bilen din, noe som kan være tidkrevende (ta bilder, lage annonse, vise frem bilen til potensielle kjøpere og prøvekjøring).
  • Du slipper å bruke tid på service, reparasjoner, vask og polering.
  • Du slipper å ta NAF-test (https://www.naf.no/bilverksted-og-tester/naf-test-ved-salg/) eller annen teknisk sjekk av bilen.
  • Vi tar oss av alt det praktiske rundt papirarbeid (omregistrering og kontrakt).
  • Er det heftelser eller pant og gjeld på bilen, tar vi kontakt med banken din for deg, så du slipper å tenke på det. Mellomlegget betaler vi ut til deg.
  • Du får raskt oppgjør og penger på konto.
  • Vi står ansvarlig dersom det skulle dukke opp feil med bilen etter at den er solgt.

Vi setter bilen i stand, vasker og klargjør den for ny eier.

Unngå ansvaret du har etter at bilen er solgt

Selger du bilen din privat er du i henhold til kjøpsloven (https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1988-05-13-27?q=forbrukerkj%C3%B8psloven) ansvarlig for skjulte feil og mangler i to år fra bilen er solgt. Dersom vi kjøper bilen din vil du slippe dette ansvaret og i tillegg får den nye eieren fem år reklamasjonsrett. Våre undersøkelser viser at forbrukere foretrekker å kjøpe bil av profesjonelle forhandlere.

Slipp ansvaret for reklamasjoner ved å selge bilen til oss.
Sist oppdatert - 07. mars 2023