Vi kjøper bilen din!

Har du en pent brukt bil å selge? Enten du er på jakt etter nybil, bruktbil, eller ikke har behov for bil lenger, kan du selge bilen din til Møller Bil. Vi kjøper bilen din med eller uten innbytte.

Har du en bil å selge?

Fyll ut skjemaet og en av våre hyggelige medarbeidere tar kontakt med deg for en uforpliktende verdivurdering.

Få en verdivurdering

Mange fordeler

Lar du oss kjøpe bilen din får du mange fordeler. Du slipper å vaske og annonsere bilen, vise den frem og tilby prøvekjøring. Vi ordner alt det praktiske og sørger for at du får raskt oppgjør. I tillegg slipper du den lovbestemte reklamasjonsretten på 2 år.

Slik foregår bilsalget

  1. Fyll ut skjemaet. Deretter avtaler du tid sammen med din nærmeste forhandler for taksering og forteller det du vet om bilen. Denne verdivurderingen er uforpliktende.
  2. Vi blir enige om pris og lager kjøpekontrakt på lik linje som ved et privat salg. Når bilen er innlevert til oss, sender vi deg en elektronisk salgsmelding via Statens Vegvesen. Når denne er godkjent av deg, er eierskiftet utført og da stopper også forsikringsavtalen din automatisk.
  3. Du får hele kjøpesummen overført direkte til din konto. Har du gjeld på bilen betaler vi ut gjelden til banken din.
Fyll ut skjemaet og få uforpliktende verdivurdering

Relaterte artikler

Størst er best!

Som Norges største bilforhandler har vi bruktbilavdelinger over store deler av landet. Muligheten for at den neste drømmebilen din finnes hos en av våre forhandlere er derfor veldig stor.

Selg bilen din til oss - vi overtar alt ansvar

Det kan være stressende å selge bilen privat, spesielt hvis du kjenner på at du ikke har nok kunnskap eller tid til å utføre alle stegene. Vi kan gjøre prosessen enkel og stressfri for deg ved å kjøpe bilen din, og vi overtar da hele ansvaret.

Se alle artikler