Har du en bil du ønsker å selge

Vi kjøper bilen din!

Enten du er på jakt etter ny bil eller ikke har behov for bil lenger, kan du selge bilen din til oss. Oppgjøret får du raskt, og du slipper 2 års ansvar for bilen som du kvitter deg med. Vi kjøper bilen din med eller uten innbytte.

Møller Bil ansatt i salgshallen som viser ulike bilmodeller
Møller Bil ansatt i salgshallen som viser ulike bilmodeller

Slik foregår salget av bilen din

  1. Verdivurdering og pris: Fyll ut skjemaet. Deretter avtaler du tid sammen med din nærmeste forhandler for taksering og forteller det du vet om bilen. Denne verdivurderingen er uforpliktende. Vi blir enige om pris og lager kjøpekontrakt.
  2. Innlevering av bilen: Når bilen er innlevert til oss, sender vi deg en elektronisk salgsmelding via Statens Vegvesen. Når denne er godkjent av deg, er eierskiftet utført og da stopper også forsikringsavtalen din automatisk.
  3. Penger på konto: Du får hele kjøpesummen overført direkte til din konto. Har du gjeld på bilen betaler vi ut gjelden til banken din.

Selge bil til forhandler. Dette er fordelene:

Det er flere fordeler med å selge bilen din til oss. Vi ordner med alt det praktiske slik at du slipper stressende ting som:

  • Klargjøre, vaske og annonsere bilen
  • Vise den frem og tilby prøvekjøring
  • "Vanskelige kjøpere"
  • Vente på betaling
  • 2 års ansvar

Selg bilen din raskt, trygt og enkelt

Fyll ut skjemaet for å få et prisestimat.

Laster inn video...

Relaterte artikler

Kjøp og salgDette gjør vi når vi verdivurderer bilen din

Få et innblikk i prosessen og hvilke elementer som påvirker verdien på bilen din – og hvordan vi vurderer hvilken pris vi kan tilby deg.

Kjøp og salgSelg bilen din til oss - vi overtar alt ansvar

Det kan være stressende å selge bilen privat, spesielt hvis du kjenner på at du ikke har nok kunnskap eller tid til å utføre alle stegene. Vi kan gjøre prosessen enkel og stressfri for deg ved å kjøpe bilen din, og overta hele ansvaret.

Kjøp og salgStørst utvalg er best

Som Norges største bilforhandler har vi bruktbilavdelinger over store deler av landet. Muligheten for at den neste drømmebilen din finnes hos en av våre forhandlere er derfor veldig stor.

Se alle artikler