EU-kontroll

Har du en Volkswagen, Audi eller Škoda som skal på EU-kontroll? Hos Møller Bil står våre dyktige fageksperter klare til å hjelpe deg.

Bestill tid for EU-kontroll

Bestill digitalt via Bilhold, eller kontakt din nærmeste Møller Bil-forhandler direkte

Bestill EU-kontroll
Bestill direkte hos en av våre forhandlere

Hva er EU-kontroll?

EU-kontroll eller Periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen din, som alle bileiere må ta. Som bileier er det ditt ansvar å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen.

Les mer om reglene rundt EU-kontroll her

Pris på EU-kontroll

Hos oss får du EU-kontroll til fast pris på kun 1.295,-

Når skal bilen på EU-kontroll?

En personbil må inn på periodisk kjøretøykontroll for første gang etter fire år, og deretter annethvert år. Sjekk fristen for EU-kontroll på din bil hos Statens Vegvesen.

Sjekkliste før bilen skal på EU-kontrollHva gjør jeg hvis fristen for EU-kontroll er utgått?

Fordeler med å ta EU-kontrollen hos Møller Bil

Vi kjenner merkene vi forhandler best, og reparerer eventuelle feil og mangler med mål om at du som kunde skal bli 100% fornøyd.

Oppgraderinger utføres gratis

Med dagens moderne biler er det også verdt å merke seg at det kan komme oppgraderinger for å optimalisere bilens ytelsesfunksjon. Har din bil behov for en systemforbedring eller endring fra bilprodusenten er dette noe vi fanger opp under en periodisk kjøretøykontroll, og utfører gratis. Dette er noe vi gledelig kan tilby fordi vi er et autorisert merkeverksted.

Med “Bilhold”-appen får du beskjed fra oss når det er på tide å bestille EU-kontroll. Husk å bestill time i god tid før fristens utløp, med “Bilhold”, eller ta direkte kontakt med din nærmeste forhandler

Du får EU-kontroll til fast pris på kun kr 1.295 hos alle våre forhandlere over hele landet.

Relaterte forhandlere

Relaterte artikler

Frist EU-kontroll utgått

Fristen for EU-kontroll er endelig, og overskridelse av fristen innebærer riskio for at bilen blir ilagt kjøreforbud og avskiltet.

Det er mange punkter du bør sjekke før EU-kontrollen som frontlyktene.

Sjekkliste før EU-kontroll 2023

Når bilen din blir eldre må den EU-godkjennes av et verksted autorisert av Statens vegvesen – som Møller Bil. Før kontrollen er det enkelte punkter vi anbefaler at du sjekker for å unngå unødvendige feil og mangler på EU-kontrollen.

Se alle artikler