Din partner på dekk

Hvilke dekk du setter på bilen din, er en av de viktigste sikkerhetsvurderingene du gjør for å ferdes trygt på veien. Dagens elbiler setter nye krav til dekk og dekkenes egenskaper. Vi hjelper deg med å finne dekkene som passer ditt kjøremønster og lommebok.

Med sin størrelse, vekt og ekspolosive kjøreegenskaper, setter dagens moderne biler nye krav til dekkene.

- Tidligere var utvalget mindre, og det var enklere og mer universal utforming på dekkene. Dagens biler setter større krav, og dekkene er gjerne spesielt utformet for de ulike bilenes kjøreegenskaper. Vi kjenner våre biler best, og hjelper deg med å finne dekkene som er best egnet for din bil, sier Marius Misfjord , Programdirektør for servicemarked i Møller Bil.

Enkelt og effektivt

Det enkleste tidspunktet å bytte dekk er mens bilen likevel står på bukken hos oss hvis den er inne på service eller andre ærend.

- Vi sjekker alltid dekk og mønsterdybde når bilen er inne på service, og ønsker å være gode rådgivere for å hjelpe kundene våre med å finne beste løsningen etter sitt kjøremønster, behov og lommebok hvis det trengs å byttes, forklarer Marius.

Vi sjekker alltid dekk og mønsterdybde når bilen er inne på service, og ønsker å være gode rådgivere for å hjelpe kundene våre med å finne beste løsningen etter sitt kjøremønster, behov og lommebok hvis det trengs å byttes.
Marius Misfjord

Prisene du får inkluderer dekket ferdig montert på felg, balansert og kvalitetssikret.

- Vi har moderne utstyr på verkstedene våre, og kan kvalitetssikre at alt gjøres etter både forskriftsmessig og sikkerhetsmessig stand.

Konkurransedyktig på pris

Når du kjøper dekk hos oss, kan du være sikker på at vi er konkurransedyktige og følger andre seriøse aktører innenfor bransjen.

- Vi kan garantere for at våre dekk er kjøpt inn gjennom de offisielle innkjøpskanalene og innehar de garantier og standarder som er nødvendig for det norske markedet. Dette gjelder også innenfor bærekraft og håndtering i henhold til FNs klimamål, understreker Marius.

Populære dekkhotell

Dagens hjul er store og tunge, og for mange føles det bekvemt, komfortabelt og trygt å sende hjulene sine på dekkhotell.

Møller Bil er medeiere i MittDekkhotell, og har i tillegg samarbeidsavtaler med andre seriøse dekkaktører rundt omkring i landet. Når kunden leverer hjul på dekkhotell, kan de være trygge på at hjulene oppbevares mest mulig skånsomt og får det nødvendige vedlikeholdet. Våre samarbeidspartnere er seriøse aktører som oppfyller våre krav til sikkerhet, rutiner og lovverk.

Sist oppdatert - 15. mars 2023