Alt om elbil

Over 70% av nybilsalget i Norge består av elbiler. Derfor har vi samlet alt du trenger å vite om lading, bruk og kjøp av elbil på denne siden.

Filtrer per kategori

Artikler om alt om elbil

Alt du trenger å vite om ladebrikke og ladestasjoner for elbil

Ladebrikke til din elbil er noe som gjør lading på farten enklere. Her får du svar på hvor du får tak i ladebrikke, registrerer den og hvordan du bruker den på ladestasjoner.

Romslig og komfortabel elbil: SUV-er i verdensklasse

Ønsker du god plass, høy bakkeklaring, god oversikt, suverene kjøreegenskaper og lang rekkevidde? Er du i tillegg miljøbevisst og opptatt av sikkerhet? Da vil en SUV-elbil være riktig bil for deg.

Hurtiglading av elbil

Er du nysgjerrig på hvordan du kan lade elbilen din raskt, hva det koster og hvor lang tid det tar? Her får du svar på alt du trenger å vite om hurtiglading av elbil.

Derfor er lurt å velge elbil som firmabil

Elbil som firmabil kan være en nyttig fordel for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Det er både gunstig og bærekraftig.

Regler for lading av elbil i vanlig stikkontakt

Lader du elbilen din i vanlig stikkontakt? Det er ikke anbefalt av en rekke grunner. I juli 2022 kom det også nye regler for lading av elbil med stikkonakt. Les mer om hvilke regler som gjelder.

Elbillader hjemme - alt du trenger å vite

Lær hvordan du lader elbilen hjemme på en enkel måte, hva en ladeboks er og om det er påbudt samt hva slags ladeeffekt du kan forvente deg.

Møller Bil Ladebrikke - for enklere lading!

Med en elektrisk bil er det viktig å ha enkel tilgang til ladestasjoner over hele landet. Det finnes mange ladeoperatører i markedet og de har alle sin app og hver sin løsning.

Alt du behøver å vite om lading av elbil

Som elbileier er det mye nytt å sette seg inn i. Her får du en rask innføring i ladespråket som forteller hvordan du forsvarlig og effektivt lader elbilen din.

Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Service på elbil

Lurer du på hvorfor det er viktig med service på elbil, hva vi gjør, hvor ofte du trenger det og hva det koster? Her er våre anbefalinger.

Elbil verksted - Derfor er vi elbilspesialister

Over ti år har gått siden Møller Bil begynte å selge og ta service på elektriske biler i Norge. I dag har vi noen av landets ledende elbilspesialister på våre verksteder.