Alt om elbil

Over 70% av nybilsalget i Norge består av elbiler. Derfor har vi samlet alt du trenger å vite om lading, bruk og kjøp av elbil på denne siden.

Trenger elbiler service?

Elbilen går så det suser og den lager ingen mistenkelige lyder. Hender at du tenker: «Hvorfor må den på service? Er ikke det både bortkastet tid og penger?». Det er vel heller ikke de samme detaljene som må sjekkes på elbilen som på hybrid eller fossil?

Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Møller Bil Ladebrikke - for enklere lading!

Med en elektrisk bil er det viktig å ha enkel tilgang til ladestasjoner over hele landet. Det finnes mange ladeoperatører i markedet og de har alle sin app og hver sin løsning.

Rigger bilverkstedet for en elektrisk framtid

Elektrifiseringen av bilparken setter nye krav til kunnskap, utstyr, teknologi og sikkerhet hos verkstedene som jobber med bilene. Møller Bil har investert store ressurser og mye arbeid for å ruste seg til den elektriske framtiden, og er klare til å ta imot elbilene som begynner å bli noen år gamle.

Ikke lad elbilen i vanlig stikkontakt

Lader du elbilen din i vanlig stikkontakt? Det er ikke anbefalt av en rekke grunner. Den viktigste er at det kan føre til varmgang og i verste fall brann. Møller Bil guider deg til en effektiv og sikker ladehverdag.