Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Med en familie-elbil vil du gjerne i tillegg at den er energieffektiv, har lang rekkevidde og rask lading. Den kresne bileieren vil også verdsette detaljer som tilhengerfeste og takfeste.

Kjennetegn på en god familiebil

Hva som veier tyngst når du skal kjøpe elektrisk familiebil, er individuelt. Her ser du et utvalg elbiler som vil passe de fleste familier.

Volkswagen ID.4
Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION
Volkswagen ID.5
Volkswagen ID.5 GTX
Škoda Enyaq iV
Audi Q4 e-tron
Audi Q8 e-tron

Grønt valg med elbil til familien

Samtidig som du tenker på sikkerheten i bilen, tenker du kanskje på miljøet i tillegg. Vi har gode nyheter til deg som ønsker å kjøre en bil som etterlater seg minst mulig karbonavtrykk.

Volkswagen-konsernet, som foruten Volkswagen også produserer Audi og ŠKODA, har satt som mål at fabrikken og hele bilflåten skal bli CO2-nøytral innen 2050. Volkswagen ID.3 var den første bilen som ble lovet CO2-nøytral fra produksjon til forbruker. Den produseres på grønn strøm, og utslipp som ikke kan unngås, kompenseres for gjennom klimavernprosjekter.

Selvkjørende familievenn

Med økende satsing på selvkjørende egenskaper, står elbiler i særstilling hva angår trygghet på veiene.

Du får hjelp til å lese trafikken, finne veien og avpasse farten ved hjelp av intelligente kart. Bilene kan hjelpe deg med å bremse rolig ned foran en rundkjøring, men også avdekke farer i trafikkbildet og bråbremse i en nødsituasjon.

Møller Bil ladebrikke

Hos Møller Bil får du godt utvalg og rådgivning når du skal velge bil. I tillegg får du en ladebrikke som gjør det enkelt for deg å lade hos de største ladeoperatørene rundt om i landet. Les mer om Møller Bil ladebrikke.

Kontakt oss for å prate om familiebil og prøvekjøre din neste elbil!
Sist oppdatert - 04. desember 2023

Relaterte artikler

Alt om elbilRegler for lading av elbil i vanlig stikkontakt

Lader du elbilen din i vanlig stikkontakt? Det er ikke anbefalt av en rekke grunner. I juli 2022 kom det også nye regler for lading av elbil med stikkonakt. Les mer om hvilke regler som gjelder.

Alt om elbilAlt du trenger å vite om ladebrikke og ladestasjoner for elbil

Ladebrikke til din elbil er noe som gjør lading på farten enklere. Her får du svar på hvor du får tak i ladebrikke, registrerer den og hvordan du bruker den på ladestasjoner.

Alt om elbilRomslig og komfortabel elbil: SUV-er i verdensklasse

Ønsker du god plass, høy bakkeklaring, god oversikt, suverene kjøreegenskaper og lang rekkevidde? Er du i tillegg miljøbevisst og opptatt av sikkerhet? Da vil en SUV-elbil være riktig bil for deg.

Se alle artikler