Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 er en romslig helelektrisk familie-SUV med høyt sikkerhetsnivå som tar deg dit du skal.

Pris fra kr 1

482.600 kr

Rekkevidde inntil 2

524 km

Hestekrefter

174 hk

Bagasjeromsvolum

543 liter

Tilhengervekt

1.200 kg

Batterikapasitet (netto)

77 kW

ID.4 er den perfekte familiebilen og leveres både med bakhjulsdrift og firehjulsdrift. Den har mulighet for taklast, innfellbart tilhengerfeste og har et romslig interiør og stort bagasjerom.

Relaterte forhandlere

Se andre modeller fra Volkswagen

Volkswagen ID.7

Forhåndssalget av nye ID.7 har startet! ID.7 er en romslig familiebil med en rekkevidde på inntil 611 km* WLTP. Her kan du lese litt om hva vi foreløpig vet om nyheten, og se de første bildene.

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz er vår største elektriske familiebil med god plass til både pasasjerer og bagasje.

Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike. 1 Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra: 16,8 kWh/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike. 2 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.