Volkswagen

Opplev de nyeste modellene fra Volkswagen hos din nærmeste Møller Bil forhandler.

Møller Bil kan Volkswagen

Vi er Norges største forhandlerkjede for Volkswagen med 30 forhandlere. Våre forhandlere er eksperter på Volkswgaen og hjelper deg gjerne med å finne den modellen som passer best for deg. Ønsker du å prøvekjøre bilen før du bestemmer deg har vi et stort utvalg av demonstrasjonsbiler tilgjengelig. Se aktuelle kampanjer eller les mer om de utvalgte modellene på nettsiden vår.

Utvalgte Volkswagen-modeller

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz er vår største elektriske familiebil med god plass til både pasasjerer og bagasje.

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 er en kompakt og allsidig hverdagsbil med god plass og lang rekkevidde.

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 er en romslig helelektrisk familie-SUV med høyt sikkerhetsnivå som tar deg dit du skal.

Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5 er en elegant og sportslig SUV-coupé som byr på god takhøyde og komfortabel plass til 3 passasjerer i baksetet.

Volkswagen ID.5 GTX 4MOTION

Volkswagen ID.5 GTX 4MOTION med firehjulstrekk skiller seg ut med ekstra sportslige detaljer og byr på sportslige kjøreopplevelser.

Volkswagen ID.7

Forhåndssalget av nye ID.7 har startet! ID.7 er en romslig familiebil med en rekkevidde på inntil 611 km* WLTP. Her kan du lese litt om hva vi foreløpig vet om nyheten, og se de første bildene.

Volkswagen Multivan eHybrid

Volkswagen Multivan eHybrid er Volkswagen sin første ladbare hybrid med opptil 7 seter og kombinerer det beste fra to verdener med opptil 48 km elektrisk rekkevidde.

Relaterte forhandlere

Relaterte artikler

- Forskjellene våre gjør oss bedre!

- Mangfold og forskjeller bidrar til rikere diskusjoner og mer læring, sier Sara Lyngholm Odden som er salgs- og markedssjef hos Møller Bil Stavanger. Sammen med daglig leder, Jan Olav Fikstvedt, og dyktige kollegaer jobber de aktivt med å gjøre ulikhetene seg imellom til styrke.

Se alle artikler