Volkswagen

Møller Bil er merkeforhandler av Volkswagen. Våre bilforhandlere tilbyr et bredt utvalg av både nye og brukte biler samt alt innen verkstedtjenester. Opplev modellene fra Volkswagen hos din nærmeste Møller Bil forhandler.

Vi hjelper deg med ny Volkswagen

Vi er Norges største bilforhandlerkjede for Volkswagen med 30 forhandlere. Våre forhandlere er eksperter på Volkswgaen og hjelper deg gjerne med å finne den modellen som passer best for deg. Ønsker du å prøvekjøre bilen før du bestemmer deg har vi et stort utvalg av demonstrasjonsbiler tilgjengelig.

Våre forhandlere har også et stort utvalg av tilbehør og originale bildeler. Se aktuelle kampanjer eller les mer om de utvalgte modellene på nettsiden vår.

Kampanjer

Utvalgte Volkswagen-modeller

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz er vår største elektriske familiebil med god plass til både pasasjerer og bagasje.

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3 er en kompakt og allsidig hverdagsbil med god plass og lang rekkevidde.

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4 er en romslig helelektrisk familie-SUV med høyt sikkerhetsnivå som tar deg dit du skal.

Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION

Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION er en sportslig helelektrisk SUV med firehjulstrekk. 2024-modellen har fått en rekke nye oppgraderinger.

Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5 er en elegant og sportslig SUV-coupé som byr på god takhøyde og komfortabel plass til 3 passasjerer i baksetet.

Volkswagen ID.5 GTX 4MOTION

Volkswagen ID.5 GTX 4MOTION med firehjulstrekk skiller seg ut med ekstra sportslige detaljer og byr på sportslige kjøreopplevelser.

Volkswagen ID.7

Nye ID.7 er en romslig familiebil med en rekkevidde på over 600 km.

Volkswagen Multivan eHybrid

Volkswagen Multivan eHybrid er Volkswagen sin første ladbare hybrid med opptil 7 seter og kombinerer det beste fra to verdener med opptil 48 km elektrisk rekkevidde.