Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz er vår største elektriske familiebil med god plass til både pasasjerer og bagasje.

Pris fra kr 1

592.600 kr

Rekkevidde inntil 2

416 km

Hestekrefter

204 hk

Bagasjeromsvolum

1.121 liter

Tilhengervekt

1.000 kg

Elbilen ID.Buzz skiller seg ut med sitt kule design er en romslig familiebil med avanserte førerassistentsystemer som hjelper deg i hverdagen. ID.Buzz er kåret til både "Årets bil 2023" og "Folkets favoritt" og har fått 5 stjerner i den siste kollisjons- og sikkerhetstesten utført av Euro NCAP.

Relaterte forhandlere

Se andre modeller fra Volkswagen

Volkswagen ID.7

Forhåndssalget av nye ID.7 har startet! ID.7 er en romslig familiebil med en rekkevidde på inntil 611 km* WLTP. Her kan du lese litt om hva vi foreløpig vet om nyheten, og se de første bildene.

Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike. 1 Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader utenfor Oslo kommer i tillegg. Strømforbruk (WLTP) blandet kjøring fra: 20,8 kWh/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike. 2 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.