Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Kjøpe elbil? Her er de beste elbilene i 2021

Mange elbiler på markedet holder et høyt nivå, og vi har gjort sorteringen for deg. Hos Møller Bil får du alltid det beste og nyeste innen elbil! I tillegg får du Møller Bils Ladebrikke som gjør det enkelt for deg å lade hos de største ladeoperatørene rundt om i landet. 

Hos oss kan du enten lease elbil eller benytte deg av våre gunstige avtaler på billån ved kjøp av bil.

Er du interessert i elbil bør du også sjekke Møller Bil ladebrikke.

Elbil-nyheter i 2021

Nå kommer elbil-nyhetene på løpende bånd til Møller Bil. Vi har åpnet for forhåndsreservasjon og salg av en rekke nyheter den siste tiden. Se de nyeste elbilmodellene og bli blant de første som eier siste nytt.

 

Elbil_ID3_400x600.png

Audi e-tron Q4. Salget på Audi e-tron Q4 har startet! Bilen kommer som SUV og SUV-coupé (SUV og Sportback utgave). Rekkevidde inntil 520 km og 4x4 firehjulsdrift.

Elbil_ID3_400x600.png

Audi e-tron GT. Les mer og kontakt oss for prøvekjøring av Audi e-tron GT her. Inntil 598 hk (RS-utgaven) og rekkevidde på inntil 488 km.

 

ENYAQ

e-tron S

Smart og eksklusiv SUV med 4x4 firehjulstrekk. Rekkevidde inntil 528 km. Kan bestilles i dag.

Smidig, lynrask bil med lydløs akselerering. Bestill i dag!

 

ID.3

Elbil_ID4_600x400.png

Suveren og stillegående med selvkjørende funksjoner. Bestill prøvekjøring!

 

SUV med god plass, lang rekkevidde og muligheter for tilhengerfeste. Velg blant to utstyrsvarianter med den rekkevidden som passer deg best.

Vi har elbiler for alle, enten du trenger en SUV-elbil, familiebil eller firma-elbil. Du er alltid velkommen innom din nærmeste forhandler for å oppleve bilene på nært hold.

Elektrisk kjøreopplevelse som må erfares

Den nye, helelektriske modulære plattformen for elbiler (MEB) fra Volkswagen-konsernet, er en helt ny måte å bygge elbiler på. Grunnet fleksibiliteten til denne nyutviklede bilplattformen, er det mulig å bygge elbiler som oppfyller alle kravene du har til en bil, enten du trenger en kompakt bybil eller en stor SUV.

MEB er nemlig spesielt utviklet for elbiler, og fordelen er at den kan brukes til å utnytte el-teknologiens muligheter optimalt. Dette i motsetning til elbiler med den modulbaserte plattformen (MQB), som i utgangspunktet er en plattform for biler med forbrenningsmotor, som så har blitt modifisert i ettertid. For deg betyr MEB at du får elbiler med mer plass, flere tilpasningsmuligheter, økt rekkevidde, mer komfort og bedre kjøreytelser.

Elbiler kommer med stadig flere og bedre selvkjørende egenskaper, som hjelper deg med blant annet navigering, fartsjusteringer og myk nedbremsing. Den komfortable stillheten og hele den elektriske kjøreopplevelsen må erfares. Bestill prøvekjøring hos din nærmeste Møller Bil-forhandler!

Hvorfor velge Møller Bil når du kjøper ny elbil

  • Møller Bils Ladebrikke – knytt alle de store ladeoperatørene til samme brikke
  • Trygghet – vi er der du er
  • Kompetente selgere som er eksperter på Volkswagen, Audi og SKODA, og har solgt elbiler lenge

Rekkevidde i nye elbiler

Elbiler får stadig lengre rekkevidde. Samtidig bygges det ut hurtigladestasjoner i voldsom fart over hele landet. Stresset forbundet med lading på langtur er i ferd med å viskes ut, og kø på ladestasjoner hører til sjeldenhetene.

Ladestasjoner

Hurtiglading er et godt alternativ til å lade hjemme når du skal på langtur. Det er mange ulike operatører som tilbyr dette. Blant de største er Grønn Kontakt, Circle K, Lyse og BKK.

Møller Bil har lansert en ladebrikke som alle nye kunder mottar ved utlevering av bilen. For å ta brikken i bruk må du registrere deg som bruker hos de ladeoperatørene du ønsker, legge til ditt unike brikkenummer og knytte ditt kredittkort til ladebrikken i app eller på web. Har du allerede profil hos ladeoperatøren, kan du enkelt legge til din Møller Bil-ladebrikke.

Når du lader bilen hjemme, bør du aldri bruke strøm fra vanlig stikkontakt. Her kan du lese mer om hvordan du lader bilen hjemme.

Elbiler for de miljøbevisste

Visste du at VW ID.3 er første bil ut til å være CO2-nøytral fra produksjon til levering til kunde?

Fabrikken bruker grønn strøm under produksjonen og har samme krav til leverandørene av batteriene. Utslipp som ikke kan unngås, kompenserer de for gjennom klimavernprosjekter.

Les mer om dette her.

ID.3

Økonomiske fordeler med elbil

Elbiler er billigere i drift enn biler som går på fossilt brensel. Du sparer penger på drivstoff, vedlikehold og forsikring. Se undersøkelse på besparelse fra Volkswagen.

Mange steder i Norge tilbyr gratis eller rabatterte priser på parkeringsplasser og bompasseringer for elbiler. Sjekk skilt for å være sikker på dine fordeler.

Skal du ha firmabil, sparer du penger ved å velge elbil. Du får nemlig 40 % rimeligere beskatning.

Vi har gode betingelser på billån samt leasingavtaler for både privatkunder og firmaer.

Kontakt din nærmeste Møller Bil-forhandler for å prøvekjøre og bestille din neste elbil!

Kontakt meg om elbil

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.