Kjøpe elbil? Her er våre anbefalte elbiler i 2022

Mange elbiler på markedet holder et høyt nivå, og vi har gjort sorteringen for deg. Hos Møller Bil får du alltid det beste og nyeste innen elbil! I tillegg får du Møller Bils ladebrikke som gjør det enkelt for deg å lade hos de største ladeoperatørene rundt om i landet. 

Elbil-nyheter i 2022

Elbil-nyhetene kommer på løpende bånd til Møller Bil. Vi har åpnet for forhåndsreservasjon og salg av en rekke nyheter den siste tiden. Se de nyeste elbilmodellene og bli blant de første som eier siste nytt.

Volkswagen ID.5

Elektrisk SUV-Coupé med bakhjulstrekk og firehjulstrekk.

Volkswagen ID.4 GTX

Elektrisk familie-SUV med firehjulstrekk.

Audi Q4 e-tron

En kompakt familie-SUV.

Audi e-tron GT

Fullblods elektrisk sportsbil

ŠKODA ENYAQ iV

Elektrisk SUV med mulighet for firehjulstrekk.

Volkswagen ID. Buzz-modellene

ID. Buzz elbil har salgsstart i år. ID. Buzz Cargo elvarebil kan reserveres.

Kontakt din nærmeste Møller Bil-forhandler for å prøvekjøre og bestille din neste elbil!

Kampanjer på aktuelle elbiler

Vi har elbiler for alle, enten du trenger en SUV-elbil, elektrisk familiebil eller firma-elbil.

Elektrisk kjøreopplevelse som må erfares

Den helelektriske modulære plattformen for elbiler (MEB) fra Volkswagen-konsernet, er en ny måte å bygge elbiler på. Grunnet fleksibiliteten til denne nyutviklede bilplattformen, er det mulig å bygge elbiler som oppfyller alle kravene du har til en bil, enten du trenger en kompakt bybil eller en stor SUV.

MEB er nemlig spesielt utviklet for elbiler, og fordelen er at den kan brukes til å utnytte el-teknologiens muligheter optimalt. Dette i motsetning til elbiler med den modulbaserte plattformen (MQB), som i utgangspunktet er en plattform for biler med forbrenningsmotor, som så har blitt modifisert i ettertid.

For deg betyr MEB at du får elbiler med mer plass, flere tilpasningsmuligheter, økt rekkevidde, mer komfort og bedre kjøreytelser.

Hvorfor velge Møller Bil når du kjøper ny elbil

Elbiler kommer med stadig flere og bedre selvkjørende egenskaper, som hjelper deg med blant annet navigering, fartsjusteringer og myk nedbremsing. Den komfortable stillheten og hele den elektriske kjøreopplevelsen må erfares. 

Du er alltid velkommen innom din nærmeste Møller Bil-forhandler for å oppleve bilene på nært hold.

Andre fordeler:

  • Møller Bils ladebrikke – knytt alle de store ladeoperatørene til samme brikke
  • Trygghet – vi er der du er
  • Kompetente selgere som er eksperter på Volkswagen, Audi og ŠKODA, og har solgt elbiler lenge

Rekkevidde i nye elbiler

Elbiler får stadig lengre rekkevidde. Samtidig bygges det ut hurtigladestasjoner i voldsom fart over hele landet. Stresset forbundet med lading på langtur er i ferd med å viskes ut, og kø på ladestasjoner hører til sjeldenhetene.

Lad enkelt med ladebrikke fra Møller Bil

Hurtiglading er et godt alternativ til å lade hjemme når du skal på langtur. Det er mange ulike operatører som tilbyr dette. Blant de største er Grønn Kontakt, Circle K, Lyse og BKK.

Møller Bil har lansert en ladebrikke som alle nye kunder mottar ved utlevering av bilen. For å ta brikken i bruk må du registrere deg som bruker hos de ladeoperatørene du ønsker, legge til ditt unike brikkenummer og knytte ditt kredittkort til ladebrikken i app eller på web. Har du allerede profil hos ladeoperatøren, kan du enkelt legge til din Møller Bil-ladebrikke.

Når du lader bilen hjemme, bør du aldri bruke strøm fra vanlig stikkontakt. Her kan du lese mer om hvordan du lader bilen hjemme.

Kontakt meg om elbil

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.
 

 

Førerhuset til ID.5 GTX.