Vi hjelper deg

Firmabil og tilbud til bedrifter

Møller Bils firmabilavdeling har lang erfaring med salg, rådgivning, finansiering og skreddersøm for både det private og offentlige bedriftsmarkedet.

Kunde og Møller Bil ansatt som sitter og signerer kontrakt på bil
Kunde og Møller Bil ansatt som sitter og signerer kontrakt på bil

Stor valgfrihet

Hos Møller Bil kan du velge mellom et bredt spekter av bilmodeller fra Volkswagen, Audi, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi har garantert en firmabil og en finansieringsløsning som passer dine behov.

Firmabil og skatt

For arbeidstaker vil bruk av firmabil bli skattet av som vanlig lønn. Det tas utgangspunkt i bilens listepris som ny. Deretter beregnes inntektsfordelen ut fra 30% av bilens pris opp til 314 400,- og 20% av overskytende listepris. Dersom bilen er eldre enn 3 år, eller yrkeskjøringen overstiger 40 000 km i inntektsåret, tas det kun utgangspunkt i 75% av bilens listepris som ny.

Hvorfor velge Møller Bil

Vi vet at du bruker din firmabil mye i arbeid, og derfor anser vi dette som din arbeidsplass, enten du kjører kjølebil over Hardangervidda eller ID.3 til kundene dine i nærområdet.

Som firmabilkunde får du hjelp og rådgivning vedrørende din nye bil, både i kjøpsprosessen og underveis i bilholdet. Sammen skreddersyr vi løsninger for et problemfritt bilhold, og du skal vite at du aldri behøver å gå noe annet sted enn til Møller Bil med firmabilen din.

Relaterte artikler

Romslig og komfortabel elbil: SUV-er i verdensklasse

Ønsker du god plass, høy bakkeklaring, god oversikt, suverene kjøreegenskaper og lang rekkevidde? Er du i tillegg miljøbevisst og opptatt av sikkerhet? Da vil en SUV-elbil være riktig bil for deg.

Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Møller Bil Ladebrikke - for enklere lading!

Med en elektrisk bil er det viktig å ha enkel tilgang til ladestasjoner over hele landet. Det finnes mange ladeoperatører i markedet og de har alle sin app og hver sin løsning.

Se alle artikler