Møller Bil holder Sør-Rogalands hjul i gang

«Vi gjør alt vi kan for å holde ambulanser og Nyttekjøretøy operative på veiene»

Fra å holde ambulansene på veien under pandemien til å være pålitelige rådgivere for Nyttekjøretøy, Møller Bil Sør-Rogaland har vært en bauta i lokalsamfunnet. Viktige etater, transporttjenester og næringslivet er nemlig helt avhengige av Nyttekjøretøy for å få utført oppgavene sine i samfunnet.

Fokuset deres er å gjøre alt de kan for å holde ambulanser, varebiler og andre Nyttekjøretøy operative på veien til enhver tid, noe som ble spesielt viktig under koronapandemien.

Arbeidshester som drar tungt

Møller Bil Sør-Rogaland har lang historie i området med første lokale i Hillevåg. Mange kaller dem for Fjetland den dag i dag. Helt siden 1996, har de spesialisert seg på Nyttekjøretøy med tre avdelinger i Ganddal, Stavanger og Egersund. I dag er det totalt seks selgere fordelt på de tre avdelingene, men de er på jakt etter selger nummer syv.

Møller Bil Sør-Rogaland tilbyr både personbil og Nyttekjøretøy, og satser tungt på Volkswagen nyttekjøretøy. Selgerne har over 20 års erfaring og tung kompetanse. Det spiller ingen rolle om du vil ha en moderne, elektrisk varebil eller en real arbeidshest med dieselmotor som drar tungt.

Nå om dagen er spenningen stor da både kunder og selgere gleder seg til lanseringen av den elektriske varebilen ID. Buzz og ID. Cargo. Enten det er snakk om elektrisk eller ikke, Nyttekjøretøy er det som står i fokus hos disse selgerne. Det viser seg å lønne seg med begeistrede kunder:

«En av de trofaste kundene for Nyttekjøretøy i Egersund sa at hvis hadde han vunnet i Lotto, så skulle han kjøpt 10 stykk Volkswagen Nyttekjøretøy for å gi til dem han er glad i. Han velger heller varebilen enn privatbilen når han skal på tur. Så bra er modellene og komforten», forteller selger Trond Ivar Ueland.

Holder ambulansene i gang

Rollen som spesialister på Nyttekjøretøy skulle vise seg å være en helt nødvendig når koronapandemien brøt ut i mars 2020. Ambulansetjenesten har i mange år stolt på at Møller Bil stiller opp for å fikse ambulansene på kort varsel, og ambulansesentralen har førsteprioritet på verkstedet.

Det ble ekstra kritisk å holde ambulansene på veien under pandemien. Karantenetid måtte planlegges nøye, slik at mekanikerne og teknikerne med spesialkompetanse kunne stå klar med åpne armer. Trenger ambulansesentralen hjelp, er Møller Bil Sør-Rogaland rask med å stille opp. Det spiller ingen rolle om det er på dagtid eller kveldstid.

Kompetanse er nemlig helt avgjørende for å holde ambulansene i gang. Mekanikerne trenger særskilt opplæring, og arbeidet kan ikke utføres av hvem som helst. Verkstedet har også eget beredskapslager av reservedeler som er dedikert til ambulansene.

Det er ikke bare under pandemier det er viktig med spesialister på Nyttekjøretøy. Dyktige mekanikere, teknikere og selgere med spesialkompetanse er nødvendige for å holde hjulene til næringslivet i gang.

Gode rådgivere med kompetanse på varebil

«Flere kunder har kommet med tilbakemelding på at de opplever oss som gode rådgivere, da vi brenner for å hjelpe kunden til å finne den bilen som passer hans behov og ønsker. Det er jo et fag som er svært omfattende og komplekst, derfor er det viktig å være gode rådgivere», forteller selger Espen Lindal.

Konseptet til Møller Bil Sør-Rogaland er enkelt, men utrolig praktisk for kundene: One Stop Shop med full pakke av alt kunden trenger. «Det sekundet du kommer inn døren er de ansatte klar til å finne riktig Nyttekjøretøy for dine behov», forklarer Espen.

Du trenger ikke å shoppe rundt. Takket være One Stop Shop-konseptet, får du alt du trenger på ett sted. Du bestiller bil, får alt du trenger av innredning og dekor, samt tilbudt finansiering. Alt er klart når du kommer for å hente varebilen.

Espen legger til at det er bare å stikke innom for en hyggelig prat og god hjelp med å velge din nye varebil. Eller kanskje du er den neste selgeren deres som lever og brenner for Nyttekjøretøy? Du er uansett velkommen til Møller Bil Sør-Rogaland.

Volkswagen Nyttekjøretøy. Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Sist oppdatert - 04. desember 2023

Relaterte artikler

Bil på jobbTotalleverandør til proffmarkedet

Møller Bil har målsetning om å være en trygg og god totalleverandør av tjenester for et enkelt bilhold. I samarbeid med Møller Bil Hvam har Becker Entreprenør AS hentet ut de første, av totalt 30 ID. Buzz Cargo, der Møller Bil er totalleverandør for bilholdet.

Kunder fortellerFlesland Parkerings nye minibuss er elektrisk

Nå kan du bli fraktet de siste meterne fra flyplassparkeringen til terminalen i Bergen helt elektrisk. Hos Flesland Parkering er spenningen stor etter at de har skaffet seg en elektrisk Volkswagen minibuss som skal frakte tusenvis av reisende hver måned til og fra Bergen lufthavn Flesland.

Bil på jobbVi hjelper deg med innredning til din varebil

Hos Møller Bil tilbyr vi markedets beste løsninger for en mer effektiv og sikrere arbeidshverdag for deg.

Se alle artikler