Totalleverandør til proffmarkedet

Møller Bil har målsetning om å være en trygg og god totalleverandør av tjenester for et enkelt bilhold. I samarbeid med Møller Bil Hvam har Becker Entreprenør AS hentet ut de første, av totalt 30 ID. Buzz Cargo, der Møller Bil er totalleverandør for bilholdet.

Kevin Patel er selger for Volkswagen Nyttekjøretøy på Møller Bil Hvam. De siste ukene har han begynt å levere ut de første av totalt 30 Volkswagen ID. Buzz Cargo til Becker Entreprenør AS.

Totalleverandør av bilhold

Møller Bil med Kevin i spissen, har administrert hele prosessen med bilene. Dette innebærer montering av utstyr og innredning, samt biladministrasjon og finansiering. For kunden betyr det ett kontaktpunkt og et enkelt bilhold. Det er en stor styrke at vi kan levere alt dette i én pakke.

- Gjennom Volkswagen Møller Bilfinans får kunden "alt på en faktura". Dette inkluderer månedsleie, bom, lading, vask og service, sier Kevin.

Jeg synes det er veldig kult å lande en avtale der vi kan levere en total pakkeløsning.
- Kevin Patel

- Vi kan levere de fleste av tjenestene de trenger «inhouse». Dette gir kunden trygghet og en enklere bilhverdag. I næringssalg er det svært viktig å skape en god relasjon, og vi har hatt veldig god dialog og godt samarbed hele tiden, sier Kevin.

- Bærekraft er altomfattende

Becker Entreprenører AS er en familiebedrift som ble startet av Hans-Erik Becker i 2001. De har store ambisjoner for bærekraft. Dette var en av grunnene til at de gikk over til ID. Buzz Cargo. Gründer og eier, Hans-Erik Becker, forteller at Volkswagen ID. Buzz Cargo møtte mange av deres krav:

- Bakgrunnen for bestillingen er blant annet rekkevidde, bilene er passelig store for vårt formål samt at de er litt annerledes i forhold til konkurrentene med sitt særegne design, sier Becker.

ID. Buzz Cargo på rekke - klar til utlevering

Alle bilene har vært innom Møller Biltilpasning for montering av innredning og utstyr som gjør bilene til viktig verktøy i hverdagen.

Becker Entreprenør har som ambisjon å forandre anleggsbransjen gjennom å vise at de kan kutte klimagassutslipp, samtidig som de driver en lønnsom og punktlig bedrift.

- I Team Becker er bærekraft altomfattende; alt fra miljø til personale og økonomi. Ambisjonen er å være utslippsfri på store deler av maskinparken og lastebiler. Lastebilder vil riktignok være klimanøytralt i form av biogass i mange år fremover. Gjennom bestillingen hos Møller vil alle vare- og administrasjonsbiler være utslippsfrie, avslutter Hans-Erik Becker.

Godt samarbeid

Han har opplevd samarbeidet med Kevin godt og nyttig.

- Kevin har fulgt opp godt og vært svært god på oppfølgingen fra Møller Bil. Vi anser Møller for å være en stor og solid aktør som kan ivareta oss som kunde samt følge opp dersom det skal være reklamasjoner eller andre tekniske ting, sier Becker.

Møller Bil hjelper deg med innredning til varebilen din

Sist oppdatert - 04. desember 2023

Relaterte artikler

Bil på jobbMøller Bil holder Sør-Rogalands hjul i gang

«Vi gjør alt vi kan for å holde ambulanser og Nyttekjøretøy operative på veiene»

Bil på jobbVi hjelper deg med innredning til din varebil

Hos Møller Bil tilbyr vi markedets beste løsninger for en mer effektiv og sikrere arbeidshverdag for deg.

Kunder fortellerFlesland Parkerings nye minibuss er elektrisk

Nå kan du bli fraktet de siste meterne fra flyplassparkeringen til terminalen i Bergen helt elektrisk. Hos Flesland Parkering er spenningen stor etter at de har skaffet seg en elektrisk Volkswagen minibuss som skal frakte tusenvis av reisende hver måned til og fra Bergen lufthavn Flesland.

Se alle artikler