Innredning til varebil - vi hjelper deg!

Hos Møller Bil tilbyr vi markedets beste løsninger for en mer effektiv og sikrere arbeidshverdag for proffbrukere. Med vårt nye logistikksenter på plass, gleder vi oss til å presentere det vi mener er bransjens mest effektive logistikk for varebiler.

- Tid er penger for våre kunder, og med bedre og mer effektiv logistikk kan vi tilby et bedre produkt til proffkundene våre, sier Remi Andre Wilberg. Han er markedssjef hos Volkswagen Nyttekjøretøy på Møller Bil Bryn.

Gode løsninger for bilinnredning

Som en totalleverandør av varebiler, er det viktig for oss å levere gode totalløsninger for innredning til bilene. I tillegg til struktur og orden, kan Remi fortelle at det er flere fordeler for kundene å få gode løsninger for innredning i bilen.

- Vi ser ofte kundebiler der verktøy ligger slengt rundt omkring. Dette fører til unødig slitasje på verktøy, i tillegg til at det ikke er bra for sikkerheten. Enkelte kunder melder også om mindre svinn på verktøy når det oppbevares på en god og trygg måte i bilen. Det er jo positivt, smiler Remi.

En typisk innredning består av små og store skuffer, skap, hyller og fester for verktøy.

Laster inn video...

Effektiv montering av innredning og ekstrautstyr

Møller Bil ønsker å være den beste leverandøren av komplette varebiler til proffmarkedet. For å klare det, har vi samlet alt vi trenger for å levere et komplett produkt under ett tak, og bygget et stort logistikksenter på Bekkelagskaia i Oslo som bistår hele landet. Dette er samme sted som varebilene ankommer landet.

- Her kan vi montere alt av innredning og ekstrautstyr som takstativ og lys. Vi sløyfer minst ett ledd og legger til rette for at kunden får bilen raskt, forklarer Remi.

Gode løsninger for logistikk og montering kommer selvfølgelig kunden til gode, og for oss betyr det mer kapasitet til å tilby våre lokale kunder bedre servicetjenester. Dette er vinn-vinn!
- Remi Andre Wilberg

- Våre kunder er fageksperter på sine områder. Vi er fageksperter på varebiler og varebilinnredning. Hvis vi kan hjelpe de med det, kan de konsentrere seg om det de gjør best, smiler Remi.

Dyktige samarbeidspartnere i Würth og Sortimo

For kundene som har spesielle behov i bilene sine, har vi gode samarbeidspartnere som kan bistå til å finne god løsninger.

- Vi samarbeider med kvalitetsleverandørene Würth og Sortimo, men har også andre gode kontakter som kan bistå til å utforme skreddersydde og mer kompliserte løsninger løsninger, forklarer Remi. - Vi kan løse det aller meste.

Hvis du handler bil gjennom oss kan du forholde deg til én person, som hjelper deg med både bestilling av bil og montering av utstyr. Bilen får du fiks ferdig!
- Remi Andre Wilberg

- Tilbakemeldingene fra kundene er at de opplever oss som en profesjonell og trygg partner, og at det er behagelig å bare forholde seg til én person som fikser hele bilen. Dette gir gode synergieffekter både om du har én eller ti biler i bilparken din.

Sist oppdatert - 31. januar 2024

Relaterte artikler

Bil på jobbTotalleverandør til proffmarkedet

Møller Bil har målsetning om å være en trygg og god totalleverandør av tjenester for et enkelt bilhold. I samarbeid med Møller Bil Hvam har Becker Entreprenør AS hentet ut de første, av totalt 30 ID. Buzz Cargo, der Møller Bil er totalleverandør for bilholdet.

Bil på jobbMøller Bil holder Sør-Rogalands hjul i gang

«Vi gjør alt vi kan for å holde ambulanser og Nyttekjøretøy operative på veiene»

Møller BilnyheterSamler alt under ett tak for proff-kundene

Vi har åpnet dørene på det nye senteret for nyttekjøretøy hos Møller Bil Hvam utenfor Oslo. Med et dyktig lag på firmabil, ny butikk og oppgradert verksted skal de tilby et komplett servicetilbud til bedriftskunder.

Se alle artikler