Samler alt under ett tak for proff-kundene

Vi har åpnet dørene på det nye senteret for nyttekjøretøy hos Møller Bil Hvam utenfor Oslo. Med et dyktig lag på firmabil, ny butikk og oppgradert verksted skal de tilby et komplett servicetilbud til bedriftskunder.

Med nye modeller på vei, og et lokalt næringsliv i positiv utvikling, gleder Møller Bil Hvam seg til å nå endelig kunne ønske kundene velkommen til sitt nye senter for Nyttekjøretøy.

Modeller som slår an

I fjor ble det levert ut nesten 500 biler i kategorien Nyttekjøretøy på Hvam. Det er ny rekord, og beviser at vi har produkter som treffer markedet.

- ID.Buzz har vært en stor salgssuksess og truffet markedet godt. Med ID.Buzz og andre modeller som lanseres de neste årene, har vi behov for mer spesialiserte verksteder for å kunne levere et godt produkt - også etter at kundene har hentet ut bilen, forteller Stian Glørud, markedssjef for Nyttekjøretøy på Møller Bil Hvam.

- Med det nye nyttesenteret kan vi tilby proff-kundene et bredere tilbud. I de nye lokalene skal vi vise fram en profesjonell utstilling, med et bredt spekter av modeller og varianter, sier Christian Gunneng, daglig leder for Møller Bil på Hvam.

Her kan vi vise fram biler og innredning på en måte vi ikke har hatt mulighet til tidligere!
- Christian Gunneng

I tillegg til ny butikk, vil senteret tilby et bedre tilbud på verkstedtjenester til næringskundene.

- Vi skal styrke vår verkstedkapasitet på nyttekjøretøy og utvide vårt tilbud på tjenester. Framover vil kundene få utført en vesentlig del av sitt servicebehov på bil og utstyr. Målet vårt er at kundene skal oppleve at vi er foretrukket partner på bil nå og i framtiden, fortsetter Christian entusiastisk.

Stor satsing mot bedriftsmarkedet

Som følge av den positive utviklingen i markedet, har Hvam fått på plass en solid gjeng som skal jobbe målrettet mot bedriftsmarkedet.

- Bedriftsmarkedet er annerledes enn privatmarkedet. Med dette dyktige laget, skal vi sørge for at bedriftene på Romerike får god og kyndig veiledning for å administrere hele bilflåten sin, sier Arnfinn Aaserud, leder for Hvam sin firmabilsatsning.

Med den spesialiserte gjengen som skal jobbe med firmabil, kan Møller Bil tilby et komplett produkt med bil, biltilpasning, foliering, finansiering og forsikring.

Utviklet med kunden i sentrum

Stian forteller at prosessen med å utvikle det nye konseptet har skjedd i tett dialog mellom deres viktigste rådgivere; kundene.

- Vi er selvsagt veldig stolte og takknemlige for våre lojale kunder som har vært sammen med oss i mange år. Vi ønsker å ha de med videre på reisen, og gleder oss til å ønske de velkommen til det nye senteret vårt. I tillegg håper vi selvsagt å kunne tiltrekke oss noen nye kunder også, sier han.

Stian Glørud (t.v.), Christian Gunneng og Arnfinn Aaserud gleder seg til å ønske kundene velkommen til det nye nyttesenteret på Hvam.

– Vi har vært gjennom en spennende reise og stor vekst. Med dagens økende marked, har vi vokst oss ut av skallet vårt. Det er avgjørende for oss at vi klarer å holde på de lojale kundene våre. Derfor var det naturlig å prate med dem når vi skulle utvikle lokalene våre. Det er de som bestemmer om vi lykkes eller ikke! sier Christian.

Med egne lokaler for nyttekjøretøy kan kundene forvente seg et skreddersydd og godt produkt som er tilrettelagt etter deres behov. Her vil de ha tilgang på spesialiserte medarbeidere innenfor salg, service og verksted for proff-kundene.

Vi skal være et helproft anlegg som tilbyr et komplett produkt for næringskundene. Både ved kjøp av bil, bilhold og servicebehov som dukker opp underveis!
- Arnfinn Aaserud

- Med salg og service liggende ved siden av hverandre, kan vi tilby bedre skreddersøm og en bedre kundereise. Det er stort å få være med på bygge dette flaggskipet for nyttekjøretøy på Romerike, sier Stian stolt.

Rigger for framtiden

ID.Buzz kommer med nye utgaver i løpet av året, og i disse dager lanseres en ny utgave av Amarok. I tillegg venter markedet en rekke spennende nytte-modeller fra Volkswagen de neste årene. Med en stadig økende elektrisk portefølje, kommer også et annerledes behov for kunnskap og tilrettelegging for de som jobber med bilene - og verkstedene.

- Vi rigger for en mer elektrisk framtid, og vil med dette moderne nyttesenteret jobbe for å øke kompetansen og legge bedre til rette for verksteddriften for elektriske nyttekjøretøy som kommer framover. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Christian entusiastisk.

Sist oppdatert - 04. desember 2023

Relaterte artikler

Reis hvor du vil med en leiebil fra Møller Bil og Hyre.
Møller BilnyheterMøller Bil Leiebil - leies enkelt med Hyre

Trenger du en leiebil? Møller Bil og Hyre gir deg nå enkel tilgang til små og store biler for enhver anledning.

Møller BilnyheterMøller Bil er Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner

Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner skal støtte foreningens arbeid med å tilrettelegge for gode marka opplevelser til enda flere. - Vi er utrolig glade for å ha fått Møller Bil med oss på laget. Det er helt avgjørende for oss å ha gode samarbeidspartnere, så vi kan fortsette med å tilrettelegge for gode marka opplevelser. Vi ønsker å skape markamagi også i årene fremover, og Møller Bil vil være en viktig støttespiller i Skiforeningens arbeid, sier Espen Jonhaugen, assisterende generalsekretær.

Møller BilnyheterMøller Bil vinner prestisjetung kundeservice-pris

Kantars kundesentermåling med over 40 000 intervjuer kartlegger kundetilfredsheten blant norske virksomheter. Ingen har vist større fremgang på kundeservice enn Møller Bil etter at covid-19-pandemien nådde Norge.

Se alle artikler