Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Med en familie-elbil vil du gjerne i tillegg at den er energieffektiv, har lang rekkevidde og rask lading. Den kresne bileieren vil også verdsette detaljer som tilhengerfeste og takfeste.

Hos Møller Bil får du godt utvalg og rådgivning når du skal velge bil. I tillegg får du en ladebrikke som gjør det enkelt for deg å lade hos de største ladeoperatørene rundt om i landet.

Finn nærmeste forhandler her!

Kjennetegn på en god familiebil

Hva som veier tyngst når du skal kjøpe elektrisk familiebil, er individuelt. Her ser du våre kunders favoritt-elbiler til familien.

Volkswagen ID.3

ŠKODA ENYAQ iV

ID.3

ENYAQ

Intelligent og kompakt familiebil med høy sikkerhet, glimrende selvkjørende egenskaper, plass til to barneseter, 385 liters bagasjerom og inntil 539 km rekkevidde.

Den prisgunstige familie-SUVen som har tenkt på alt: Tilhengerfeste, takfeste, 4x4 firehjulstrekk, bagasjerom på hele 585 liter og rekkevidde på inntil 528 km.

 

Volkswagen ID.4

 

Audi e-tron

ID.4

Audi e-tron

Kraftfull familie-SUV som i likhet med ID.3 har CO2-nøytral produksjon. Bilen har ekstra god plass med 543 liters bagasjerom og rekkevidde på inntil 517 km. Tilgjengelig både med bakhjulstrekk og firehjulstrekk.

Audi e-tron var Norges mest solgte elbil i 2020, og ingenting tyder på at Audi trykker på bremsene med det første. To nye medlemmer av e-tron familien har salgsstart i 2021.

Grønt valg med elbil til familien

Samtidig som du tenker på sikkerheten i bilen, tenker du kanskje på miljøet i tillegg. Vi har gode nyheter til deg som ønsker å kjøre en bil som etterlater seg minst mulig karbonavtrykk.

Volkswagen-konsernet, som foruten Volkswagen også produserer Audi og ŠKODA, har satt som mål at fabrikken og hele bilflåten skal bli CO2-nøytral innen 2050. Volkswagen ID.3 er den første bilen som loves CO2-nøytral fra produksjon til forbruker. Den produseres på grønn strøm, og utslipp som ikke kan unngås, kompenseres for gjennom klimavernprosjekter.

Bestill prøvekjøring hos nærmeste forhandler med ren samvittighet!

Selvkjørende familievenn

Med økende satsing på selvkjørende egenskaper, står elbiler i særstilling hva angår trygghet på veiene.

Du får hjelp til å lese trafikken, finne veien og avpasse farten ved hjelp av intelligente kart. Bilene kan hjelpe deg med å bremse rolig ned foran en rundkjøring, men også avdekke farer i trafikkbildet og bråbremse i en nødsituasjon.

Kontakt din lokale Møller Bil for å prate om familiebil og prøvekjøre elbil!

Vurderer du en elbil i SUV-utgave? Les mer om SUV-elbil her.

Kontakt meg om familie elbil

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.