Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5 er en elegant og sportslig SUV-coupé som byr på god takhøyde og komfortabel plass til 3 passasjerer i baksetet.

Grå ID.5 som står og lader utenfor et hus
Grå ID.5 som står og lader utenfor et hus

Pris fra kr 1

476.000 kr

Rekkevidde inntil 2

555 km

Hestekrefter inntil 3

286 hk

Bagasjeromsvolum

549 liter

Tilhengervekt inntil

1.200 kg

Batterikapasitet (netto) inntil

77 kWt

ID.5 skiller seg ut med elegante coupé-detaljer som du ikke finner i SUV-en, ID.4. Taklinjen strekker seg bakover og skrår tidligere enn på ID.4, før den avsluttes i en funksjonell spoiler.

Vet du at vi kan ta din gamle bil i innbytte? Trygt, enkelt og stressfritt for deg.

Se andre modeller fra Volkswagen

ID.7 som kjører på veien i solnedgang
Volkswagen ID.7

Nye ID.7 er en stor og lekker bil med en imponerende rekkevidde.

Gul og hvit ID.Buzz utenfor et bygg
Volkswagen ID. Buzz

Møt den nye elektriske folkevognbussen ID. Buzz. En moderne, romslig og sikker familiebil fra Volkswagen med god plass til både passasjerer og bagasje.

Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike. 1 Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra: 16,5 kWh/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike. 2 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren. 3 Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet.