Elbil verksted - Derfor er vi elbilspesialister

Over ti år har gått siden Møller Bil begynte å selge og ta service på elektriske biler i Norge. I dag har vi noen av landets ledende elbilspesialister på våre verksteder.

Nesten alle personbilene vi nå selger er elektriske, og varebilene følger raskt etter.

Elektrifiseringen av bilparken setter strenge krav til våre verksteder, de ansattes kompetanse, utstyr, teknologi og sikkerhet. Derfor investerer vi betydelig for å sikre at din elbil blir tatt godt vare på i årene som kommer.

Som sertifisert merkeverksted har vi en unik tilknytning til bilmerkene. Dette sikrer at vi alltid er oppdaterte, til fordel for deg som kunde-

Trenger du service?

Det er enkelt å bestille service og vedlikehold av din elektriske Audi, Škoda, Volkswagen, SEAT eller CUPRA hos Møller Bil.

Hvor ofte skal elbiler ha service? Les mer om serviceintervaller.

Spesialister på din elbil

Elektrifiseringen stiller større krav til de som jobber med elbiler. Derfor har vi omfattende opplæring av våre mekanikere i samarbeid med de bilmerkene vi representerer.

Høyvoltsekspert

I dag er en betydelig andel av våre mekanikere enten høyvoltsteknikere eller høyvoltseksperter. Med denne sertifiseringen kan de håndtere elbilens batteri, inkludert oppgaver som å åpne batteriet og reparere batterimoduler. Denne spesialiserte kunnskapen er også nødvendig ved reparasjon av andre elektriske komponenter og ladekabler.

Ole hos Møller Bil Kokstad i Bergen er sertifisert for reparasjon av biler med høyvoltsbatterier.

Kun et sertifisert merkeverksted kan gi elbilen din nødvendige oppgraderinger. Les mer.

Dyptgående kunnskap

Gjennom opplæringen får mekanikerne grundig innsikt i deler og komponenter, oppbyggingen av våre biler, riktig verktøybruk og strenge sikkerhetskrav – for både personer og kjøretøy.

Dedikert til ett bilmerke

Hos oss jobber hver enkelt mekaniker kun med ett spesifikt bilmerke, noe som skaper spesialisering. Dette sikrer bedre og mer effektiv service for hver enkelt kunde.

Derfor er det viktig med service på elbil. Les mer.

Sikkerhet i fokus

Et høyvoltsbatteri inneholder store mengder energi, og feilhåndtering kan få alvorlige konsekvenser. Derfor er det avgjørende at alle som arbeider med batterier tar de nødvendige forholdsreglene.

Vi bruker spesialutstyr, verktøy og bekledning for å beskytte både kjøretøy og ansatte. Alt utstyret vi bruker er godkjent og i tråd med retningslinjene fra bilmerkene.

Sikkerhet er første prioritert og ved arbeider på elbiler kreves det eget beskyttelsesutstyr.

Elbilspesialister i Norge

Alle Møller Bils verksteder håndterer elbiler - både ved servicer og mer avanserte oppgaver som batteribytte og oppgraderinger.

Det legges mye omtanke i å ta godt vare på kundebilene når de er inne på service på våre verksteder.

Laster inn video...
Sist oppdatert - 04. desember 2023

Relaterte artikler

Alt om elbilRegler for lading av elbil i vanlig stikkontakt

Lader du elbilen din i vanlig stikkontakt? Det er ikke anbefalt av en rekke grunner. I juli 2022 kom det også nye regler for lading av elbil med stikkonakt. Les mer om hvilke regler som gjelder.

Alt om elbilAlt du trenger å vite om ladebrikke og ladestasjoner for elbil

Ladebrikke til din elbil er noe som gjør lading på farten enklere. Her får du svar på hvor du får tak i ladebrikke, registrerer den og hvordan du bruker den på ladestasjoner.

Alt om elbilRomslig og komfortabel elbil: SUV-er i verdensklasse

Ønsker du god plass, høy bakkeklaring, god oversikt, suverene kjøreegenskaper og lang rekkevidde? Er du i tillegg miljøbevisst og opptatt av sikkerhet? Da vil en SUV-elbil være riktig bil for deg.

Se alle artikler