Energismarte Møller Bil

I Møller Bil har vi 45 forhandlere og 13 skadesentre med nærmere 2 500 medarbeidere. Det betyr at jobben vi gjør med å skape gode holdninger rundt energibruk og strømsparing får store effekter. Vi kategoriserer tiltakene våre på flere nivåer; de store og overordnede investeringene på bygg og anlegg, mindre drifts-investeringer i forhandlerne og holdningsskapende tiltak som bidrar til gode vaner i hverdagen.

Bilbransjen har fått et versting-image når det gjelder utslipp. Som Norges største bilforhandler-kjede er vi derfor svært optatt av å være med på å skape en energieffektiv bilbransje.

Alle våre forhandlere sertifiseres etter det strenge ISO14001-sertifiseringen. Denne sertifiseringen setter bransjens strengeste krav til utslipp, kvalitet, etikk og behandling av medarbeidere. Denne sertifiseringen stiller også krav til at vi må jobbe med utslipskutt, og å ha en aktiv strategi for å jobbe med dette

Relaterte artikler

Dette gjør Møller Bil for å spare strøm

I dagens situasjon med høye strømpriser og energikrise i Europa, er Møller Bil og andre bedrifter nødt til å ha et bevisst forhold til strømforbruk og hvordan de kan drive mest mulig energieffektivt.

Åpningsfest for nytt solcelleanlegg i Trondheim

Endelig er det nye solcelleanlegget klart hos Møller Bil i Trondheim. Daglig leder Olav Syrstad inviterte til åpningsfest 14. september for den offisielle åpningen av det nye solcelleanlegget, med både tapas og egen café-truck for ansatte.

Fornybar energi med våre solcellepaneler

Hos Møller Bil blir vi alltid i ekstra godt humør når solen titter frem, vi har nemlig installert solcellepaneler på flere av våre anlegg. Fremover kommer alle våre nye anlegg til å installeres med solstrøm og vi er godt i gang med å oppgradere de eksisterende anleggene.

Energieffektiv ledelse gir store besparelser

Hos Møller Bil Ryen har de hatt stor fokus på hvordan de kan drive forhandler og skadeverksted mer energieffektivt. Dette har gitt gode resultater og svært store besparelser. – Det er motiverende å se at forbruket stuper, sier daglig leder Svein Morten Bergh.

Se alle artikler