Energismarte Møller Bil

I Møller Bil har vi 43 forhandlere og 13 skadesentre med nærmere 2 500 medarbeidere. Det betyr at jobben vi gjør med å skape gode holdninger rundt energibruk og strømsparing får store effekter. Vi kategoriserer tiltakene våre på flere nivåer; de store og overordnede investeringene på bygg og anlegg, mindre drifts-investeringer i forhandlerne og holdningsskapende tiltak som bidrar til gode vaner i hverdagen.

Bilbransjen har fått et versting-image når det gjelder utslipp. Som Norges største bilforhandler-kjede er vi derfor svært optatt av å være med på å skape en energieffektiv bilbransje.

Alle våre forhandlere sertifiseres etter det strenge ISO14001-sertifiseringen. Denne sertifiseringen setter bransjens strengeste krav til utslipp, kvalitet, etikk og behandling av medarbeidere. Denne sertifiseringen stiller også krav til at vi må jobbe med utslipskutt, og å ha en aktiv strategi for å jobbe med dette

Relaterte artikler

Romslig og komfortabel elbil: SUV-er i verdensklasse

Ønsker du god plass, høy bakkeklaring, god oversikt, suverene kjøreegenskaper og lang rekkevidde? Er du i tillegg miljøbevisst og opptatt av sikkerhet? Da vil en SUV-elbil være riktig bil for deg.

Derfor er lurt å velge elbil som firmabil

Elbil som firmabil kan være en nyttig fordel for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Det er både gunstig og bærekraftig.

Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Se alle artikler