Energismarte Møller Bil

I Møller Bil har vi 43 forhandlere og 13 skadesentre med nærmere 2 500 medarbeidere. Det betyr at jobben vi gjør med å skape gode holdninger rundt energibruk og strømsparing får store effekter. Vi kategoriserer tiltakene våre på flere nivåer; de store og overordnede investeringene på bygg og anlegg, mindre drifts-investeringer i forhandlerne og holdningsskapende tiltak som bidrar til gode vaner i hverdagen.

Bilbransjen har fått et versting-image når det gjelder utslipp. Som Norges største bilforhandler-kjede er vi derfor svært optatt av å være med på å skape en energieffektiv bilbransje.

Alle våre forhandlere sertifiseres etter det strenge ISO14001-sertifiseringen. Denne sertifiseringen setter bransjens strengeste krav til utslipp, kvalitet, etikk og behandling av medarbeidere. Denne sertifiseringen stiller også krav til at vi må jobbe med utslipskutt, og å ha en aktiv strategi for å jobbe med dette

Relaterte artikler

SamfunnsansvarMøller kutter strømforbruket

I dagens situasjon med høye strømpriser og energikrise i Europa, er Møller Bil og andre bedrifter nødt til å ha et bevisst forhold til strømforbruk og hvordan de kan drive mest mulig energieffektivt.

SamfunnsansvarÅpningsfest for nytt solcelleanlegg i Trondheim

Endelig er det nye solcelleanlegget klart hos Møller Bil i Trondheim. Daglig leder Olav Syrstad inviterte til åpningsfest 14. september for den offisielle åpningen av det nye solcelleanlegget, med både tapas og egen café-truck for ansatte.

SamfunnsansvarGod energi på taket hos våre forhandlere

Hos Møller Bil blir vi alltid i ekstra godt humør når solen titter frem, vi har nemlig installert solcellepaneler på flere av våre anlegg. Fremover kommer alle våre nye anlegg til å installeres med solstrøm og vi er godt i gang med å oppgradere de eksisterende anleggene.

Se alle artikler