Volkswagen ID-familien

Fremtidens ID-modeller fra Volkswagen er forventet å komme i flere varianter i årene fremover. Fra SUV og SUV-coupe med og uten firehjulstrekk, til varebiler og stasjonsvogner.

Felles for ID-familien er at de er bygget på en plattform spesialtilpasset for elbiler, MEB - noe som gir dem svært mange tilpasningsmuligheter.

Volkswagen ID. Buzz

Ny elektrisk personbil med plass til hele familien.

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Endelig er den her - klar for prøvekjøring!

Tilgjengelige modeller i ID-familien

Volkswagen ID.5

SUV-coupé med bakhjulstrekk.

Volkswagen ID.5 GTX 4MOTION

SUV-coupé med firehjulstrekk.

Volkswagen ID.4

Stor elektrisk familie-SUV med lang rekkevidde.

Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION

Sportslig elektrisk SUV med eksklusiv design og firehjulstrekk.

Volkswagen ID.3

Moderne og innovativ elbil i kompaktklassen

Aktuelle kampanjer

Hvorfor velge ID.?

ID.-modellserien er en del av Volkswagen sin satsning om å bli CO2 nøytral innen 2050. Velger du en elbil innen ID-familien er du derfor med å støtter et selskap på sin vei til nullutslipp, samtidig som du selv minimerer ditt eget fotavtrykk i hverdagen.

Glem heller ikke de økonomiske fordelene en elbil gir deg. Bom- og parkeringsavgifter, samt ladekostnadene er lavere enn for en fossilbil.

ID-familien markerte også starten på en helt ny plattform å bygge elbiler på. Den modulære plattformen for elbiler (MEB) ble utviklet av Volkswagen Group, og brukes nå i elbiler fra Audi, SEAT, Škoda og Volkswagen. Plattformen gir flere tilpasningsmuligheter, slik at du kan kjøre en bil som ID med lang, lengre og lengst rekkevidde og velge en modell med eller uten firehjulstrekk.

Finn din nærmeste forhandler eller kontakt oss via skjema for en uforpliktende prat om hvilken ID-modell som passer deg og ditt behov

Kontakt meg om Volkswagen ID.

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.