Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Volkswagen

Med ny måte å bygge fremtidens elbiler på

Du finner 33 Møller Bil forhandlere av Volkswagen spredt i landet.

 

Konsept-elbilene i ID.-familien er Volkswagens svar på fremtidens elbiler. De er bygget på en helt ny modulær plattform for elbiler, som du kan lese mer om lenger ned. Volkswagen ID.3, ID.4 og ID.4 GTX med firehjulstrekk er klar for bestilling.

Elbil_ID3_400x600.png Elbil_ID4_600x400.png ID4-GTX_Artikkel_600x400.jpg

Se øvrige bilmodeller på bilmerkets hjemmeside.

Ønsker du en uforpliktende prat om hvilken Volkswagen eller ID.-modell som passer deg og ditt behov? Kontakt oss via skjema under.

Volkswagen med ny måte å bygge elbiler på

Volkswagen-konsernet står bak den nye, helelektriske modulære plattformen for elbiler (MEB), som er en helt ny måte å bygge elbiler på. Grunnet fleksibiliteten til denne nyutviklede bilplattformen, er det mulig å bygge elbiler som oppfyller alle kravene du har til en bil, enten du trenger en kompakt bybil eller en stor SUV.

MEB er nemlig spesielt utviklet for elbiler, og fordelen er at den kan brukes til å utnytte el-teknologiens muligheter optimalt. Dette i motsetning til elbiler med den modulbaserte plattformen (MQB), som i utgangspunktet er en plattform for biler med forbrenningsmotor, som så har blitt modifisert i ettertid. For deg betyr MEB at du får elbiler med mer plass, flere tilpasningsmuligheter, økt rekkevidde, mer komfort og bedre kjøreytelser.

Både Volkswagen ID.3 og Volkswagen ID.4 er bygget på Volkswagen’s elbilplattform MEB.

Volkswagen: Folkets bil

Volkswagen’s historie startet i 1937 i Tyskland når Ferdinand Porsche designet den ikoniske folkevognen, bobla, som trillet ut av fabrikken i 1938. I 2019 ble Volkswagen Norges mest kjøpte bilmerke for tiende år på rad (ikke medregnet Volkswagen Nyttekjøretøy).

“Bobla” ble laget for “mannen i gata”, og er blant Volkswagens mest solgte bilmodeller. Den siste Beetle-modellen ble produsert i 2019. Blant bilmerkets andre kjente modeller, finner du blant annet Passat, Tiguan, Touran, og Golf. Golf er en annen svært så ikonisk og populær bil fra Volkswagen, som også er blant Volkswagen’s mest solgte bilmodell.

Volkswagen står også bak Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, nemlig Volkswagen Nyttekjøretøy.

Du finner din nærmeste Møller Bil forhandler av Volkswagen her!

Volkswagen merkeforsikring og finansiering

Vi kan tilby deg som kunde gode forsikrings- og finansieringsordninger. Med en merkeforsikring hos en av våre forsikringspartnere garanteres du at reparasjoner blir utført ved et merkeverksted, samt at det kun benyttes originaldeler til din bil. Vi tilbyr også fleksible finansieringstilbud, enten du kjøper ny eller brukt bil.

●      Les mer om forsikring her.
●      Les mer om finansiering her.

Bestill din nye Volkswagen fra Møller Bil

Har du spørsmål eller ønsker du å prøvekjøre en av Volkswagen-modellene? Legg igjen kontaktinformasjonen til din nærmeste Møller Bil forhandler under, så kontakter vi deg.

Kontakt meg om Volkswagen

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

 

Finner du ikke bilen du er ute etter? La deg inspirere på bilmerket sine hjemmesider.