Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter er en stor varebil og Norges mest solgte i sitt segment.

Volkswagen Crafter og to stk håndtverkere som går bort fra den og bærer på materiealer
Volkswagen Crafter og to stk håndtverkere som går bort fra den og bærer på materiealer

Pris fra kr 1

633.687 kr

Hestekrefter inntil 3

102 hk

Tilhengervekt inntil

3.500 kg

Crafter kommer nå i oppgradert utgave hvor de største endringene har skjedd på innsiden av bilen. De nye modellene har fått en betydelig oppgradering av interiør og infotainmentsystem med større skjermer, digital cockpit og ikke minst flere førerassistentsystemer som standard. I tillegg er det lagt opp til bedre ergonomi rundt den elektriske parkeringsbremsen og betjening av girvelger, siden den er flyttet opp nærmere rattet på biler med automatgir. Dette gir både nye oppbevaringsrom og bedre lagringsplass i gulvet mellom setene, fortsetter produktsjefen.

Samtidig er også standardutstyret økt til neste nivå med blant annet LED-hovedlykter, adaptiv cruisekontroll, multifunksjonsratt og parkeringsvarmer.

Crafter har en overlegen lasteevne med tre ulike lengder og takhøyder. Tilbys også som pickup, skapbil, minibuss, kjølebil og kranbil.

Vet du at vi kan ta din gamle bil i innbytte? Trygt, enkelt og stressfritt for deg.

Les mer på nettsidene til Volkswagen Nyttekjøretøy

Se andre modeller fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagen Caddy Cargo og to stk håndtverkere som går bort fra den og bærer på verktøy
Volkswagen Caddy Cargo

Volkswagen Caddy Cargo er Norges mest kjøpte varebil i småvarebilsegmentet.

To personer utenfor en ID.Buzz Cargo
Volkswagen ID. Buzz Cargo

Norges mest solgte varebil i 2023 er ID. Buzz Cargo. Prøv den elektriske varebilen hos Møller Bil.

Alle priser er eks mva. Egne vilkår gjelder for storforbrukeravtaler. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer. Avbildet modell kan avvike. 1 Prisen er inkl. frakt og levering Oslo. Frakt til forhandler utenfor Oslo kommer i tillegg. Drivstofforbruk blandet kjøring: 9,3-11,5 l/100 km, CO2-utslipp 245-303 g/km etter WLTP-standarden. Avbildede modeller kan ha ekstrautstyr utover standard. 2 Nyttelast varierer ut ifra hvilken motor/ hvilket drivverk du velger og skiller seg fra oppgitt nyttelast i vognkortet på grunn av standardutstyr i Norge og eventuelt valgt ekstrautstyr. Eventuelt utstyr montert i Norge kommer i tillegg. Faktisk nyttelast, som utgjør forskjellen mellom bilens totalvekt og faktiske egenvekt, kan beregnes i vår bilkonfigurator.