Volkswagen Nyttekjøretøy

Volkswagens Nyttekjøretøy gir deg en arbeidsbil som er bygget for sikkerhet og maks assistanse i arbeidshverdagen.

Som ledende på sikkerhets- og førerassistentsystemer for varebiler, er det kanskje ikke rart at dette er Norges mest solgte varebilmerke. De har også lang erfaring innen påbygg og ombygg av sine modeller. Kontakt en av våre forhandlere for mer veiledning eller se våre aktuelle nyttekjøretøy under.

Utvalgte Volkswagen Nyttekjøretøy-modeller

Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter er en stor varebil og Norges mest solgte i sitt segment.

Volkswagen ID.Buzz Cargo

Er tiden inne for å bytte til elvarebil, er også tiden inne for å vurdere Volkswagen ID. Buzz Cargo!

Relaterte forhandlere

Relaterte artikler

Velg elbil som firmabil

Elbil som firmabil kan være en nyttig fordel for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Det er både gunstig og bærekraftig.

Totalleverandør til proffmarkedet

Møller Bil har målsetning om å være en trygg og god totalleverandør av tjenester for et enkelt bilhold. I samarbeid med Møller Bil Hvam har Becker Entreprenør AS hentet ut de første, av totalt 30 ID. Buzz Cargo, der Møller Bil er totalleverandør for bilholdet.

Innredning til varebil - vi hjelper deg!

Hos Møller Bil tilbyr vi markedets beste løsninger for en mer effektiv og sikrere arbeidshverdag for proffbrukere. Med vårt nye logistikksenter på plass, gleder vi oss til å presentere det vi mener er bransjens mest effektive logistikk for varebiler.

Samler alt under ett tak for proff-kundene

Vi har åpnet dørene på det nye senteret for nyttekjøretøy hos Møller Bil Hvam utenfor Oslo. Med et dyktig lag på firmabil, ny butikk og oppgradert verksted skal de tilby et komplett servicetilbud til bedriftskunder.

Flesland Parkerings nye minibuss er elektrisk

Nå kan du bli fraktet de siste meterne fra flyplassparkeringen til terminalen i Bergen helt elektrisk. Hos Flesland Parkering er spenningen stor etter at de har skaffet seg en elektrisk Volkswagen minibuss som skal frakte tusenvis av reisende hver måned til og fra Bergen lufthavn Flesland.

Se alle artikler