Stort utvalg av bruktbiler til salgs

Gjør et trygt bruktbilkjøp

Hos oss finner du alltid et stort utvalg av nyere brukte personbiler og nyttekjøretøy til salgs. Alle våre bruktbiler er grundig kontrollert og leveres med tilstandsrapport. Finn din bruktbil og kontakt oss for prøvekjøring eller et uforpliktende tilbud.

Møller Bil ansatt som sitter i en bil i utstilling
Møller Bil ansatt som sitter i en bil i utstilling

Fordeler med å kjøpe bruktbil hos Møller Bil

Møller Bil tilbyr flere tusen brukte biler fra Volkswagen, Škoda og Audi hos forhandlere fra Trondheim i nord til Egersund i sørvest, samt Østlandet og Stor-Oslo.

Din trygghet er viktig for oss. Når du kjøper bruktbil hos Møller Bil kan du være helt trygg på at bilen er grundig sjekket på et av våre autoriserte verksteder. Du får alltid med:

  • Tilstandsrapport
  • Bruktbilgaranti
  • Full bytterett i 30 dager eller 1.000 km
  • Eksperthjelp fra A til Å
  • Trygt bilkjøp uten heftelser

Vi har lang erfaring med salg av brukte personbiler og varebiler. I tillegg har vi alt du trenger til bilen din, fra tilbehør, til verkstedtjenester og dekkhotell.

Bytterett ved kjøp av bruktbil

Hos oss har du full bytterett i inntil 30 dager eller 1.000 km. Du kan bytte til en annen bruktbil fra samme forhandler - enten i samme prisklasse eller høyere mot mellomlegget.

Finn din bruktbil hos din lokale Møller Bil bruktbil forhandler

Som Norges største bilforhandlerkjede har vi bruktbilavdelinger over store deler av landet. Se vårt store utvalg av biler og kontakt oss for prøvekjøring eller et uforpliktende tilbud. Finn din nærmeste Møller Bil forhandler her.

Ser du etter ny bruktbil?

Vi har alltid et stort utvalg av brukte biler til salgs.

Relaterte artikler

Kjøp og salgDette gjør vi når vi verdivurderer bilen din

Få et innblikk i prosessen og hvilke elementer som påvirker verdien på bilen din – og hvordan vi vurderer hvilken pris vi kan tilby deg.

Kjøp og salgSelg bilen din til oss - vi overtar alt ansvar

Det kan være stressende å selge bilen privat, spesielt hvis du kjenner på at du ikke har nok kunnskap eller tid til å utføre alle stegene. Vi kan gjøre prosessen enkel og stressfri for deg ved å kjøpe bilen din, og overta hele ansvaret.

Kjøp og salgDerfor bør du velge en bruktbil med Trygghetsgaranti

For at du skal føle deg trygg når du kjøper en bruktbil er Møller Bil først ute med å tilby en Trygghetsgaranti på alle outlet-biler. Den nye og unike garantien er basert på tilbakemeldinger og innsikt.

Se alle artikler