Gjør et trygt bruktbilkjøp

Hos Møller Bil finner du et stort utvalg av nyere brukte personbiler og nyttekjøretøy. Vi har bruktbiler til salgs hos våre forhandlere til enhver tid, slik at du kan kjøpe bil til en fornuftig pris.

Fordeler med å kjøpe bruktbil hos Møller Bil

Møller Bil tilbyr flere tusen brukte biler fra Volkswagen, Škoda og Audi hos forhandlere fra Trondheim i nord til Egersund i sørvest, samt Østlandet og Stor-Oslo.

Når du kjøper bruktbil hos Møller Bil får du alltid med tilstandsrapport etter grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk på et av våre autoriserte verksteder, og garantert kilometerstand. I tillegg får du:

  • Bruktbilgaranti
  • Full bytterett i 30 dager eller 1.000 km
  • Eksperthjelp fra A til Å
  • Trygt bilkjøp uten heftelser

Vi har lang erfaring med salg av brukte personbiler og varebiler, og selger bare biler vi kjenner godt. Hos oss kan du derfor føle deg trygg når du gjør et bruktbilkjøp. Møller Bil har alt du trenger til bilen din, fra dekkhotell til service og salg.

Bytterett ved kjøp av bruktbil hos Møller Bil

Det er viktig å ha mulighet til å angre. De fleste som kjøper bruktbil ønsker mulighet til å få mangler rettet opp, og eventuelt heve kjøpet hvis bilen skulle vise seg å være i dårligere stand enn forventet.

Hos Møller Bil har du full bytterett i inntil 30 dager eller 1.000 km. Du kan bytte til en annen bruktbil fra samme forhandler - enten i samme prisklasse eller høyere mot mellomlegget.

Finn din favoritt hos din lokale Møller Bil bruktbil forhandler

Møller Bil har Norges største utvalg, enten du er på utkikk etter en stor eller liten bil, SUV eller stasjonsvogn, bensin, diesel, ladbar hybrid eller elektrisk. Vi har bilen som passer for deg.

Ser du etter ny bruktbil?

Vi har alltid et stort utvalg av brukte biler til salgs.

Relaterte artikler

Kjøp og salgDette gjør vi når vi verdivurderer bilen din

Få et innblikk i prosessen og hvilke elementer som påvirker verdien på bilen din – og hvordan vi vurderer hvilken pris vi kan tilby deg.

Kjøp og salgSelg bilen din til oss - vi overtar alt ansvar

Det kan være stressende å selge bilen privat, spesielt hvis du kjenner på at du ikke har nok kunnskap eller tid til å utføre alle stegene. Vi kan gjøre prosessen enkel og stressfri for deg ved å kjøpe bilen din, og overta hele ansvaret.

Kjøp og salgDerfor bør du velge en bruktbil med Trygghetsgaranti

For at du skal føle deg trygg når du kjøper en bruktbil er Møller Bil Outlet Alnabru i Oslo først ute med å tilby en Trygghetsgaranti. Den nye og unike garantien er basert på tilbakemeldinger og innsikt.

Se alle artikler