Derfor bør du velge en bruktbil med Trygghetsgaranti

For at du skal føle deg trygg når du kjøper en bruktbil er Møller Bil Outlet Alnabru i Oslo først ute med å tilby en Trygghetsgaranti. Den nye og unike garantien er basert på tilbakemeldinger og innsikt.

Dette er Trygghetsgarantien:

  • Bilen du kjøper er EU-godkjent og leveres med full tilstandsrapport
  • Du har bruktbilgaranti inntil 6 måneder eller 6000 km
  • Du har åpent kjøp inntil 14 dager eller 300 km
  • Bilen er pleiet og klargjort av dyktige fagfolk i Møller Medvind

Kundene ønsker trygghet

- Å kjøpe bruktbil som er eldre enn fem år eller med høy kilometerstand skal også oppleves som trygt, enkelt og forutsigbart, forteller Leon Nawaz som er leder for vår nye Møller Bil Outlet Alnabru.

Basert på tilbakemeldinger og innsikt fra hele Norge har vi etablert en helt egen Trygghetsgaranti. Denne gjelder kun for alle bilene vi selger hos Møller Bil Outlet på Alnabru

- Vår Trygghetsgaranti hindrer ubehagelige overraskelser. Når nøkkelen er overlevert, er vi fortsatt der for å hjelpe deg på veien videre, med alt som har med bil og bilhold å gjøre, forteller en stolt Nawaz.

Leon Nawaz speider utover det store lokalet som inneholder et stadig økende antall biler – alle med Trygghetsgaranti

Se alle våre outlet-biler til salgs

Godkjent EU-kontroll

Biler som er eldre enn fire år må igjennom en lovpålagt EU-kontroll annethvert år. Sjekklisten er lik for alle og blant annet sjekkes lys, bremser, belter og hjul for trafikkfarlige feil. Det måles støy og avgasser, og avvik må utbedres. Alle outlet-bilene som selges hos oss er EU-godkjent.

- I tillegg til EU-kontrollen har vi egne punkter som sjekkes og samles i en grundig tilstandsrapport som gir fullt innsyn i bilens tilstand. Den er synlig på bilene i butikk og kan sendes til kundene på e-post, forklarer Nawaz.

Over tid må man regne med høyere kostnader for vedlikehold og reparasjoner på eldre biler. Sjansen for riper, bulker og skrammer utvendig og innvendig øker i takt med alderen. Også rust kan dukke opp på understell og i karosseri. Slike kostnader er ikke gyldig årsak til reklamasjon, men i tilstandsrapporten ser du hvilke eventuelle feil og mangler biler har – som nødvendigvis EU-kontrollen ikke fanger opp.

Alle bilene er EU-godkjent og leveres med tilstandsrapport utført av våre eksperter.

Bruktbilgaranti

Vi rydder opp hvis skjulte feil og mangler skulle oppstå utover oppgitt informasjon i dokumentasjon og kjøpsavtale. Bruktbilgarantien er inntil 6 måneder eller 6000 km avhengig av hva som inntreffer først, og den håndteres av oss.

Kai Robin og Thomas er to av selgerne på Alnabru.

Åpent kjøp

Når du kjøper bruktbil hos oss så hjelper vi deg med å finne en bil tilpasset dine behov. Om du ombestemmer deg i løpet av de to første ukene eller før bilen har passert 300 km (avhengig av som inntreffer først) kan du levere tilbake bilen uten spørsmål og få pengene igjen.

Ettersom bilen må klargjøres for salg på nytt tilkommer en kostnad på 3000 kr som dekkes av kunden sammen med utgifter relatert til finansering, forsikring og offentlige avgifter i perioden.

Se alle våre outlet-biler til salgs

Klargjort av Møller Medvind

- Alle bilene som selges fra outleten er profesjonelt klargjort av ansatte hos Møller Medvind som holder til i samme bygg som oss, sier en entusiastisk Nawaz som er stolt over det gode samarbeidet.

I samarbeid med NAV får mange unge voksne som sliter med å få jobb en mulighet hos Møller Medvind. Flere av de har hull i CV-en og har ikke fullført videregående skole. De får individuell veiledning og oppfølging i et inkluderende miljø. Målet er å ansette medarbeiderne i faste fulle stillinger og ikke minst levere de fineste bilene til kundene. Det som begynte i det små i 2017 har i dag vokst til en organisasjon med 50 medarbeidere på Alnabru.

I Møller Medvind Arena i Alfasetveien deler Møller Bil Outlet Alnabru og Møller Medvind tak

Sist oppdatert - 20. april 2023