Derfor bør du velge en bruktbil med Trygghetsgaranti

For at du skal føle deg trygg når du kjøper en bruktbil er Møller Bil først ute med å tilby en Trygghetsgaranti på alle outlet-biler. Den nye og unike garantien er basert på tilbakemeldinger og innsikt.

Dette er Trygghetsgarantien:

  • Bilen du kjøper er EU-godkjent og leveres med full tilstandsrapport
  • Du har bruktbilgaranti inntil 3 måneder eller 3000 km
  • Du har åpent kjøp inntil 14 dager eller 300 km

Kundene ønsker trygghet

- Å kjøpe bruktbil som er eldre enn fem år eller med høy kilometerstand skal også oppleves som trygt, enkelt og forutsigbart, forteller Leon Nawaz som er leder for vår nye Møller Bil Outlet Alnabru.

Basert på tilbakemeldinger og innsikt fra hele Norge har vi etablert en helt egen Trygghetsgaranti. Denne gjelder kun for alle outlet-bilene vi selger hos Møller Bil Outlet Alnabru, Møller Bil Bruktbilsenter Bergen, Møller Bil Trondheim og Møller Bil Bruktbilsenter Hvam.

- Vår Trygghetsgaranti hindrer ubehagelige overraskelser. Når nøkkelen er overlevert, er vi fortsatt der for å hjelpe deg på veien videre, med alt som har med bil og bilhold å gjøre, forteller en stolt Nawaz.

Leon Nawaz speider utover det store lokalet som inneholder et stadig økende antall biler – alle med Trygghetsgaranti

Se alle bruktbiler til salgs

Godkjent EU-kontroll

Biler som er eldre enn fire år må igjennom en lovpålagt EU-kontroll annethvert år. Sjekklisten er lik for alle og blant annet sjekkes lys, bremser, belter og hjul for trafikkfarlige feil. Det måles støy og avgasser, og avvik må utbedres. Alle outlet-bilene som selges hos oss er EU-godkjent.

- I tillegg til EU-kontrollen har vi egne punkter som sjekkes og samles i en grundig tilstandsrapport som gir fullt innsyn i bilens tilstand. Den er synlig på bilene i butikk og kan sendes til kundene på e-post, forklarer Nawaz.

Over tid må man regne med høyere kostnader for vedlikehold og reparasjoner på eldre biler. Sjansen for riper, bulker og skrammer utvendig og innvendig øker i takt med alderen. Også rust kan dukke opp på understell og i karosseri. Slike kostnader er ikke gyldig årsak til reklamasjon, men i tilstandsrapporten ser du hvilke eventuelle feil og mangler biler har – som nødvendigvis EU-kontrollen ikke fanger opp.

Alle bilene er EU-godkjent og leveres med tilstandsrapport utført av våre eksperter.

Bruktbilgaranti

Vi rydder opp hvis skjulte feil og mangler skulle oppstå utover oppgitt informasjon i dokumentasjon og kjøpsavtale. Bruktbilgarantien er inntil 3 måneder eller 3000 km avhengig av hva som inntreffer først, og den håndteres av oss.

Åpent kjøp

Når du kjøper bruktbil hos oss så hjelper vi deg med å finne en bil tilpasset dine behov. Om du ombestemmer deg i løpet av de to første ukene eller før bilen har passert 300 km (avhengig av som inntreffer først) kan du levere tilbake bilen uten spørsmål og få pengene igjen.

Ettersom bilen må klargjøres for salg på nytt tilkommer en kostnad på 3000 kr som dekkes av kunden sammen med utgifter relatert til finansering, forsikring og offentlige avgifter i perioden.

Se alle bruktbiler til salgs
Sist oppdatert - 02. mai 2024

Relaterte artikler

Kjøp og salgPrivatleasing - hva koster det å lease en bil?

Hva månedsprisen din blir, vil avhenge av bilen du velger, startleie, avtalt årlig kjørelengde, varighet på avtalen, og om du har tilleggstjenester inkludert i avtalen.

Kjøp og salgStørst utvalg er best

Som Norges største bilforhandler har vi bruktbilavdelinger over store deler av landet. Muligheten for at den neste drømmebilen din finnes hos en av våre forhandlere er derfor veldig stor.

Kjøp og salgSelg bilen din til oss - vi overtar alt ansvar

Det kan være stressende å selge bilen privat, spesielt hvis du kjenner på at du ikke har nok kunnskap eller tid til å utføre alle stegene. Vi kan gjøre prosessen enkel og stressfri for deg ved å kjøpe bilen din, og overta hele ansvaret.

Se alle artikler