EU-kontroll hos Møller Bil

Skal din Volkswagen, Audi eller ŠKODA på EU-kontroll? Da bør du bestille time hos Møller Bil – vi kjenner bilen din best.
Grundig sjekk til kun kr.895,-

Bestill tid for EU-kontroll

Her kan du bestille verkstedtime for EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

EU-kontroll eller periodisk kjøretøykontroll (PKK) er en lovpålagt sjekk av bilen din som har til hensikt å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Som bileier er det med andre ord ditt ansvar å sørge for at kjøretøyet ditt blir kontrollert og godkjent innen kontrollfristen for å unngå begjæring om avskilting. Vår anbefaling er at du bestiller tid for EU-kontroll i god tid slik at eventuelle reparasjoner på bilen kan foretas før fristen går ut.
Det er enkelt å bestille time til EU-kontroll hos Møller Bil. Det kan gjøres online i Mitt Bilhold via lenken under, eller du kan gå til forhandleroversikten vår, finne din nærmeste forhandler og ringe oss direkte.

Vi gir bilen din en grundig sjekk for kun kr 895,-

Mekaniker

Ingen kjenner din Volkswagen, Audi eller ŠKODA bedre enn oss. Ved en EU-kontroll følger vi alle retningslinjer fra Statens Vegvesen og gjør en grundig sjekk av bilen din.

Ditt Møller Bil-verksted utfører EU-kontroll etter myndighetenes retningslinjer. Dette er en omfattende kontroll av ca. 150 punkter på din bil.

Finn din forhandler

Her kan du finne frem til din nærmeste forhandler for å få utført EU-kontroll.

Enklere bilhold

Med Mitt Bilhold får du alt en bileier trenger å tenke på i én tjeneste. Logg på i nettleseren eller last ned appen.