Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Dekkhotell

Dekkene dine har det best på et dekkhotell når de ikke er i bruk. Hos Møller Bils dekkhotell utfører vi hjulskift, vasker og kontrollerer dekkene grundig og oppbevarer dem trygt innendørs.

Fast lavpris på sommerdekk

Vi har fast lavpris på sommerdekk i alle prisklasser fra de de mest anerkjente dekkprodusentene som Nokian og Pirelli.

Slik lagrer og vedlikeholder du dekkene

Dekkene er de delene av bilen som får størst slitasje, og som ofte blir oversett. Dekkene er svært viktige for sikkerhet og kjøreegenskaper, fordi de er den eneste delen av bilen som har kontakt med underlaget. Dekkenes levetid er avhengig av dekktrykk, kjørestil, håndtering og korrekt montering. Slik tar du vare på dekkene:

  • Vask dekk og felger jevnlig
  • Kontroller lufttrykket ca. annenhver måned
  • Kontroller og evt. etterstram hjulboltene etter hjulskift
  • Bytt dekk til riktig tid hver vår og høst
  • Sjekk mønsterdybde og kjøp nye dekk i tide

Feil lagring av dekk fører til at de mister mange av de opprinnelige egenskapene de hadde. Dekkene bør aller helst oppbevares hengende på veggen eller i taket, på et mørkt og tørt sted. Man bør heller aldri legge andre ting oppå dekkene som lagres. Hvis du ikke har en egnet lagringsplass anbefaler vi et dekkhotell.

Bestill verkstedtime

Her kan du enkelt bestille time til verksted, service og EU-kontroll hos alle våre forhandlere.

Digital verkstedbestilling

Med Digital verkstedbestilling får du alt en bileier trenger å tenke på i én tjeneste. Logg på i nettleseren eller last ned appen.

Se også:

Fordeler med hotellopphold for dekkene

En av de største fordelene med å oppbevare dekkene på et dekkhotell når de ikke er i bruk, er at det forlenger levetiden. I tillegg er det praktisk og trygt. Her er noen av fordelene:

Forlenger dekkenes levetid

Hos Møller Bil utfører vi hjulskift, og vasker både dekk og felger rene for salt og søle. Godt vedlikehold av dekk gjør at de eldes senere. Rene dekk forlenger dekkenes levetid, og sørger for bedre gripeevne og bremselengde. Ved våre dekkhotell oppbevares dekkene mørkt og tørt under ideelle forhold.

Det er plassbesparende

Dekk som ikke er i bruk opptar overraskende mye plass. Dersom du bor i en leilighet har du sikkert andre ting du ønsker å oppbevare i boden enn dekk. På dekkhotell oppbevarer vi både dekk og felger som ikke er i bruk - sommerdekk om vinteren og vinterdekk om sommeren. Dekkene ligger trygt oppbevart innendørs og dekkes av vår forsikring.

Hjulskift er inkludert

Som kunde ved et av våre dekkhotell får du hjulskift inkludert. Du slipper å ta jobben med å bytte dekk to ganger i året - vi gjør det for deg, og i tillegg vasker og spyler vi vekk søle, smuss og salt. Vi kan også hjelpe med anbefalinger til hvilke dekk som passer best til din bil, både når det gjelder kjøreforhold og sikkerhet.

Dekkene er i profesjonelle hender

Vi utfører en grundig inspeksjon av dekkene når de ankommer vårt dekkhotell. Vi undersøker blant annet mønsterdybde og holdbarhetstid på dekkene, og sjekker lufttrykk. Dekkene blir montert og demontert av profesjonelle fagfolk, slik at du alltid kan føle deg trygg på veien.

Bestill time i dag

Er du ikke kunde ved et av våre dekkhotell allerede, kan du enkelt bestille time for hjulskift og levering. Klikk her for bestilling av alle typer verkstedtjenester, eller kontakt din lokale forhandler. De aller fleste av våre forhandlere tilbyr også hotell for dine dekk.

Som bileier er det ditt ansvar å sørge for at bilen er korrekt utstyrt til enhver tid. Dersom dekkene blir slitt eller får en skade, må de byttes. Merker du endringer som lufttap, uvanlig støy eller vibrasjoner under kjøring, kan det være et tegn på at et eller flere av dekkene bør skiftes. Dekkene bør undersøkes på jevnlig basis - kjører du videre med skader på dekkene, kan det føre til enda større skader på bilen din. Du bør utføre en visuell inspeksjon på jevnlig basis, og merker du uregelmessigheter bør du få dekkene undersøkt hos din lokale forhandler.

Hos Møller Bils dekkhoteller inspiserer vi alle dekk, og kan komme med anbefalinger til hva slags dekk du bør velge til bilen. Hos oss er dekkene dine i profesjonelle hender.