Dekkhotell: Praktisk og enkel lagring til en god pris

Dekkene dine har det best på et dekkhotell når de ikke er i bruk. Hos oss utfører vi hjulskift, vasker og kontrollerer dekkene grundig, før vi oppbevarer dem trygt innendørs.

Bestill dekkhotell

Bestill dekkhotell eller hjulskift hos din forhandler eller bestill nå via Bilhold

Bestill dekkhotell
Bestill direkte hos en av våre forhandlere

Den største fordelen med å oppbevare dekkene på et dekkhotell, er at det forlenger levetiden. I tillegg er det praktisk og trygt.

Prisen kan variere per forhandler etter hvor i landet du bor. Du finner din pris ved bestilling.

Hos Møller Bils dekkhotell inspiserer vi alle dekk og kommer med anbefalinger til hva slags dekk du bør velge til bilen din. Profesjonelle fagfolk sørger for at dekkene dine alltid er i gode hender.

Hva er fordelene med dekkhotell?

Det forlenger dekkenes levetid

Hos oss i Møller Bil skifter vi hjulene, og vasker både dekk og felger rene for salt og søle. Godt vedlikehold av dekk gjør at de eldes senere. Rene dekk forlenger dekkenes levetid, og sørger for bedre gripeevne og bremselengde på veien. Dekkene lagres under ideelle forhold; mørkt og tørt.

Det er plassbesparende

Dekk som ikke er i bruk tar mye plass. Bor du i en leilighet har du sikkert andre ting du ønsker å oppbevare i boden enn dekk. På dekkhotellene oppbevares både dekk og felger som ikke er i bruk - sommerdekk om vinteren og vinterdekk om sommeren. Dekkene ligger trygt oppbevart innendørs og dekkes av vår forsikring.

Hjulskift er inkludert

Som kunde ved et av våre dekkhotell er dekkskift inkludert. Du slipper jobben med å bytte dekk - vi gjør det for deg. I tillegg vasker og spyler vi vekk søle, smuss og salt. Vi hjelper også med anbefalinger til hvilke dekk som passer best til din bil, både når det gjelder kjøreforhold og sikkerhet.

Dekkene er i profesjonelle hender

Vi utfører en grundig inspeksjon av dekkene dine, og undersøker både mønsterdybde og dekkenes holdbarhetstid, samt sjekker lufttrykk. Dekkene blir montert og demontert av profesjonelle fagfolk, slik at du alltid kan føle deg trygg på veien.

Bestill dekkhotell hos din nærmeste forhandler eller bestill digitalt gjennom Bilhold. Hos mange av forhandlerne i Oslo, Bergen og Tønsberg har vi et samarbeid med Mitt Dekkhotell.

Relaterte forhandlere

Relaterte tjenester

Relaterte artikler

Den viktige dekksjekken før hjulskift

Et slitt eller skadet dekk mister raskt mange av de trygge egenskapene sine. Derfor er det viktig at du sjekker alle fire dekk nøye før du skal sette på nye hjul for sesongen.

Det er farlig å kjøre med piggfrie vinterdekk på sommeren

Dekkene er det som forbinder bilen med veien og det er derfor viktig at de er så optimale som mulig. Ikke alle er like flinke til å legge om til sommerdekk når snøen har smeltet og veiene er bare. Christian Marstrander Fodnes hos Møller Bil Oslo Vest, forklarer at vinterdekk har helt andre egenskaper enn et sommerdekk og er derfor farlig å kjøre med på sommeren.

Se alle artikler