Bruktbiler: Nesten som ny

Hos Møller Bil finner du personbiler og nyttekjøretøy som er nesten nye. Vi har bruktbiler til salgs hos våre forhandlere til enhver tid, slik at du kan kjøpe bil til en fornuftig pris, og kommer deg dit du skal hele året.

Vi gir deg opptil 24 måneders garanti og full bytterett i 30 dager eller 1000 km.

Og du, bilen blir grundig sjekket før den utleveres slik at du kan nyte opplevelsene på veien.

Ser du etter nesten ny bil?

* Eff. rente 6,36 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 3.024. Totalt kr 176.265. Forutsetter 30% egenkapital og finansiering Audi/ŠKODA/ Volkswagen Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 4,99%,som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 7,25%). Både kampanje- og produktrente er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden. Gjelder bruktbiler t.o.m 31.03.23.

Møller Bil er stolt samarbeidspartner med Møller Medvind

Fordeler med bruktbil hos Møller Bil

En bil taper i snitt halve verdien i løpet av de fem første årene den er på veien, og mange foretrekker derfor å kjøpe brukt til en rimeligere pris. Møller Bil tilbyr flere tusen brukte biler fra Volkswagen, ŠKODA og Audi hos forhandlere fra Trondheim i nord til Egersund i sørvest, samt Østlandet og Stor-Oslo.

Når du kjøper bruktbil hos Møller Bil får du alltid med tilstandsrapport etter grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk på et av våre autoriserte verksteder, og garantert kilometerstand. I tillegg får du:

 • Opptil 24 måneders garanti
 • Full bytterett i 30 dager eller 1000 km
 • Eksperthjelp fra A til Å
 • Trygt bilkjøp uten heftelser
 • Full servicehistorikk dersom bilen har fulgt Møller Bils serviceprogram

Vi har lang erfaring med salg av brukte personbiler og varebiler, og selger bare biler vi kjenner godt. Hos oss kan du derfor føle deg trygg når du gjør et bruktbilkjøp. Møller Bil har alt du trenger til bilen din, fra dekkhotell til service og salg.

Innbytte av bil

Det er raskt og enkelt å la en forhandler ta den gamle bilen din i innbytte. Ved å selge til en forhandler får du et raskt oppgjør og en bekymringsfri handel. Du slipper å bruke tid på service og reparasjoner, vask og polering samt visning av bilen til potensielle kjøpere. Hos Møller Bil har vi gjort innbytte av bil veldig enkelt:

 • Forhandler kjøper bilen du allerede eier
 • Prisen du får trekkes fra den nye bilen du skal kjøpe

Kjøper du en billigere bil enn du allerede eier, vil forhandler utbetale deg mellomlegget.

Pris for innbytte

Pristilbudet du mottar for bilen din kan variere fra forhandler til forhandler. Dette kan ha å gjøre med at skader og reparasjoner takseres ulikt, eller at din lokale forhandler har begrenset kunnskap om merke og modell. En annen vanlig årsak er at det er geografiske variasjoner i etterspørsel etter bilmodell, drivlinje og drivstoff.

Du bør imidlertid ikke kun fokusere på innbyttepris - til syvende og sist er det differansen mellom prisen på den nye bilen og innbytteprisen som avgjør hvor godt tilbudet er.

Våre beste tips ved kjøp av bruktbil

De fleste som kjøper brukt gjør det for å spare penger, men dette forutsetter naturligvis at man kjøper rett bil. Skal du kjøpe en bruktbil råder vi deg til å følge våre 10 tips for et trygt bruktbilkjøp:

 1. Sjekk serviceheftet og historikken grundig, og at bilen er fri for heftelser
 2. Sjekk bilens generelle tilstand - en velholdt bil henger gjerne sammen med ryddig bilhold
 3. Sett deg inn i forhandlerens bruktbilprogram
 4. Sjekk hvilke garantier og fordeler man får utover forbrukerkjøpsloven
 5. Sjekk om eventuelle reparasjoner er utført på autorisert verksted
 6. Sjekk kilometerstand, årsmodell og EU-kontroll
 7. Les tilstandsrapporten nøye
 8. Sjekk om og eventuelt når registerreimen er byttet
 9. Prøvekjør bilen på varierte veier
 10. Skriv en ordentlig kontrakt

Les også: EU-kontroll pris

Bytterett ved kjøp av bruktbil hos Møller Bil

Det er viktig å ha mulighet til å angre. De fleste som kjøper bruktbil ønsker mulighet til å få mangler rettet opp, og eventuelt heve kjøpet hvis bilen skulle vise seg å være i dårligere stand enn forventet.

Hos Møller Bil har du full bytterett i inntil 30 dager eller 1000 km. Du kan bytte til en annen bruktbil fra samme forhandler - enten i samme prisklasse eller høyere mot mellomlegget.

Tilbud på finansiering og forsikring

Dersom du ønsker det kan vi gi et tilbud på finansiering og forsikring. Våre forsikringer er spesialtilpasset den bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger det som mest. Vi tilbyr trygt og raskt skadeoppgjør i Norge og Europa, leiebildekning og maskinskadedekning.

Be om et uforpliktende tilbud når du vurderer bruktbil fra Møller Bil.

Finn din favoritt hos din lokale Møller Bil bruktbil forhandler

Møller Bil har Norges største utvalg, enten du er på utkikk etter en stor eller liten bil, SUV eller stasjonsvogn, bensin, diesel, ladbar hybrid eller elektrisk. Vi har bilen som passer for deg.