Vi har åpnet Møller Bil Outlet Alnabru - et bruktbilsenter med trygghetsgaranti

Møller Bil Outlet Alnabru har store flater, høyt under taket og med direkte tilknytning til byggets andre avdelinger. Som de eneste i landet skal vi blant annet tilbys trygghetsgaranti, dette for at kundene skal kjenne seg ekstra trygge i sitt kjøp av bruktbil.

Møller Bil Oulet Alnabru åpnet januar 2023. teksten nedenfor ble skrevet høsten 2022. Velkommen innom!

2000 brukte biler i året med trygghetsgaranti

Møller Bil Outlet Alnabru vil holde til i Alfasetveien 11, og ledes av Leon Nawaz. Han har med seg solid erfaring fra bransjen og kommer til fra stillingen som bruktbilsjef hos Møller Bil Ryen.

Vi satser offensivt på brukte biler, og bruktbilvolumet skal vokse igjennom tradisjonelle bilforhandlere, bruktbilsentre og den nyetablerte outlet-en på Alnabru. Ved Møller Bils outlet på Alnabru, skal det selges pent brukte biler i alderen 5-10 år, som tradisjonelt tidligere har vært solgt til videre til oppkjøpere eller på auksjon.

Møller Bil ønsker å gi kundene et enda bredere utvalg når de skal kjøpe bil, og det skal oppnås igjennom konseptet hos Møller Bil Outlet Alnabru. Målet er å selge opptil 2000 brukte biler. En engasjert Nawaz utbryter:

Outlet-en er et spennende konsept og en satsning jeg gleder meg til å ta fatt på. Jeg er ekstra stolt av vi kan tilby alle våre kunder trygghetsgaranti når de kjøper bil hos oss. Hva dette innebærer gleder jeg meg til å si mer om når vi åpner dørene.
- Leon Nawaz

Bygget er i skrivende stund under kraftig renovering og skal stå med splitter ny kledning når bruktbilsenteret åpner dette året. Nawaz har selv fått delta i prosessen med å utvikle både byggets utseende og selve konseptet, som blant annet vil tilby kundene trygghetsgaranti ved kjøp av bil.

Les mer om Møller Medvind og Møller Bils samarbeid

Leon Nawaz, leder for Møller Bil Outlet Alnabru, ser frem til åpningen.

Per i dag har vi ansatt en håndfull nye medarbeidere som allerede har startet i jobben, samt at vi er i gang med flere nyansettelser. Til sammen vil Møller Bil Outlet Alnabru gi rom for rundt 16 medarbeidere i forskjellige stillinger, forteller han. I tillegg vil også Møller Medvind få tilført mer arbeid knyttet til Outlet Alnabru. Noe vi ser på som svært positivt.

Møller Medvind Arena

Hele bygget skal tas i bruk, hvor Møller Bil og Møller Medvind skal bindes tettere sammen gjennom bruktbilsalg og skadesenter. I tillegg vil Møller Bil Skolen samt kontor- og konferansesenter flytte inn under samme tak som Møller Medvind.

Vi gleder oss til å kunne åpne dørene for våre kunder.

Sist oppdatert - 04. desember 2023

Relaterte artikler

Reis hvor du vil med en leiebil fra Møller Bil og Hyre.
Møller BilnyheterMøller Bil Leiebil - leies enkelt med Hyre

Trenger du en leiebil? Møller Bil og Hyre gir deg nå enkel tilgang til små og store biler for enhver anledning.

Møller BilnyheterSamler alt under ett tak for proff-kundene

Vi har åpnet dørene på det nye senteret for nyttekjøretøy hos Møller Bil Hvam utenfor Oslo. Med et dyktig lag på firmabil, ny butikk og oppgradert verksted skal de tilby et komplett servicetilbud til bedriftskunder.

Møller BilnyheterMøller Bil er Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner

Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner skal støtte foreningens arbeid med å tilrettelegge for gode marka opplevelser til enda flere. - Vi er utrolig glade for å ha fått Møller Bil med oss på laget. Det er helt avgjørende for oss å ha gode samarbeidspartnere, så vi kan fortsette med å tilrettelegge for gode marka opplevelser. Vi ønsker å skape markamagi også i årene fremover, og Møller Bil vil være en viktig støttespiller i Skiforeningens arbeid, sier Espen Jonhaugen, assisterende generalsekretær.

Se alle artikler