Møller Bil er Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner

Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner skal støtte foreningens arbeid med å tilrettelegge for gode marka opplevelser til enda flere. - Vi er utrolig glade for å ha fått Møller Bil med oss på laget. Det er helt avgjørende for oss å ha gode samarbeidspartnere, så vi kan fortsette med å tilrettelegge for gode marka opplevelser. Vi ønsker å skape markamagi også i årene fremover, og Møller Bil vil være en viktig støttespiller i Skiforeningens arbeid, sier Espen Jonhaugen, assisterende generalsekretær.

Som hovedsamarbeidspartner vil Møller Bil bidra økonomisk til Skiforeningens arbeid, men også stille med biler for å sikre mobilitet og god fremkommelighet.

- Arbeidet med å tilrettelegge i marka krever at vi kommer oss effektivt rundt. Ofte har vi med mye utstyr eller materialer, og vi er helt avhengig av gode fremkomstmidler for å få utført arbeidet vårt, påpeker Jonhaugen.

Stolt hovedsamarbeidspartner

Møller Bil er svært glade for å kunne støtte Skiforeningens arbeids i marka. Sammen med Skiforeningen ønsker Møller Bil å bidra til en aktiv befolkning.

- Vi synes det er utrolig fint å få støtte opp om Skiforeningens flotte arbeid. Vår misjon er å skape «freedom to move», og i dette ligger blant annet et ønske om gjøre det enkelt for folk å komme seg dit de ønsker. Som hovedsamarbeidspartner kan vi også gi Skiforeningen «freedom to move», ved å forenkle fremkommeligheten under arbeidet deres med å tilrettelegge i marka, og ved å gi de ekstra støtte til å skape markamagi for enda flere, sier Malin Valdal Corneliussen, markedsdirektør i Møller Bil.

Bak alle skiløypene, turstiene og markastuene ligger det en helt unik arbeidsinnsats, utført av dugnadsglade medlemmer og ansatte i Skiforeningen. Og gevinsten er stor; aktivitet og god helse henger godt sammen. Dette er noe Møller Bil også er opptatt av.

- Vi vet at helsegevinsten er stor ved å holde seg aktiv, og vi ønsker naturligvis å legge til rette for god aktivitet også for våre ansatte, sier Corneliussen. Som en del av samarbeidet vil vi også benytte Skiforeningens kompetanse til å gi våre dyktige ansatte gode aktivitetstilbud, legger hun til.

Ønsker å skifte fra fossile til elektriske biler

Møller Bil er Norges største bilforhandlerkjede og fører kjente merker som Volkswagen, Audi, ŠKODA, og Volkswagen Nyttekjøretøy. Så mye som 90% av personbilene Møller Bil har solgt i 2021 er elbiler. Et viktig bidrag blir dermed å levere utslippsfrie biler også til Skiforeningen.

- Skiforeningens mål er å bidra til en aktiv befolkning, og det skal vi gjøre ved å legge til rette for gode marka opplevelser for alle. Men for å klare dette er vi avhengig av å komme oss effektivt rundt. Vi ønsker å sette så lite avtrykk som mulig i vårt arbeid der ute, og derfor ønsker vi å skifte bilparken vår fra fossile til elektriske biler, sier Jonhaugen.

Glade for å kunne bidra

Leder for Klima & Miljø i Møller Bils eierselskap, Møller Mobility Group, Ida Pernille Hatlebrekke, er svært fornøyd med at Møller Bil nå blir Skiforeningens hovedsamarbeidspartner.

– Møller Mobility Group har som ambisjon å lede an elektrifiseringen av bilparken i Norge, et nødvendig tiltak for reduksjon av klimagasser og et renere bymiljø. Vi er glade for å kunne bidra med elektrisk og utslippsfri transport for Skiforeningens bilpark, sier Hatlebrekke.

Hun legger til at dette samarbeidet gir verdi både for sosial og miljømessig bærekraft.

– Vi vet at opplevelser i naturen, både med og uten ski på beina, gjør mennesker mer klimabevisste, friskere og lykkeligere.

Sist oppdatert - 07. mai 2024

Relaterte artikler

Reis hvor du vil med en leiebil fra Møller Bil og Hyre.
Møller BilnyheterNytt leiebiltilbud - Møller Bil Leiebil

Trenger du en leiebil? Møller Bil og Hyre gir deg nå enkel tilgang til små og store biler for enhver anledning.

Møller BilnyheterSamler alt under ett tak for proff-kundene

Vi har åpnet dørene på det nye senteret for nyttekjøretøy hos Møller Bil Hvam utenfor Oslo. Med et dyktig lag på firmabil, ny butikk og oppgradert verksted skal de tilby et komplett servicetilbud til bedriftskunder.

Møller BilnyheterMøller Bil vinner prestisjetung kundeservice-pris

Kantars kundesentermåling med over 40 000 intervjuer kartlegger kundetilfredsheten blant norske virksomheter. Ingen har vist større fremgang på kundeservice enn Møller Bil etter at covid-19-pandemien nådde Norge.

Se alle artikler