Møller Bil Leiebil - leies enkelt med Hyre

Trenger du en leiebil? Møller Bil og Hyre gir deg nå enkel tilgang til små og store biler for enhver anledning.

Reis hvor du vil med en leiebil fra Møller Bil og Hyre.

Uansett om du trenger en bil noen timer eller flere døgn gjør vi det lekende lett for deg å leie bil. Flere av Møller Bils forhandlere tilbyr nå attraktive leiebiler i samarbeid med Hyre. Leiebilene er tilgjengelig for alle døgnet rundt og står parkert utenfor utvalgte Møller Bil-forhandlere (se oversikten nederst).

Så enkelt er det å leie en bil

  • Last ned Hyre-appen (App Store / Google Play)
  • Logg deg inn med BankID
  • Velg bilen som passer deg
  • Lås opp med mobilen

Hva slags leiebiler tilbyr vi?

Du finner mindre biler som Volkswagen ID.3 til større biler som Audi Q4 e-tron, Škoda Enyaq og Volkswagen ID.4. Du kan også leie varebiler som Volkswagen Transporter og ID. Buzz Cargo.

Hyre gjør det lekende lett for deg å leie bil når du trenger.

Hyre gjør det lekende lett for deg å leie bil når du trenger.

Hvor mye koster det å leie bil?

Prisene finner du enkelt i Hyre-appen. Forsikring og 150 km per dag er inkludert. Bom, drivstoff og overkjørte kilometer kommer i tillegg.

Hos hvilke Møller Bil-forhandlere finner jeg leiebilene fra Hyre?

Leiebilene hentes og leveres tilbake på samme sted.

Sist oppdatert - 07. juni 2024

Relaterte artikler

Møller BilnyheterSamler alt under ett tak for proff-kundene

Vi har åpnet dørene på det nye senteret for nyttekjøretøy hos Møller Bil Hvam utenfor Oslo. Med et dyktig lag på firmabil, ny butikk og oppgradert verksted skal de tilby et komplett servicetilbud til bedriftskunder.

Møller BilnyheterMøller Bil er Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner

Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner skal støtte foreningens arbeid med å tilrettelegge for gode marka opplevelser til enda flere. - Vi er utrolig glade for å ha fått Møller Bil med oss på laget. Det er helt avgjørende for oss å ha gode samarbeidspartnere, så vi kan fortsette med å tilrettelegge for gode marka opplevelser. Vi ønsker å skape markamagi også i årene fremover, og Møller Bil vil være en viktig støttespiller i Skiforeningens arbeid, sier Espen Jonhaugen, assisterende generalsekretær.

Møller BilnyheterMøller Bil vinner prestisjetung kundeservice-pris

Kantars kundesentermåling med over 40 000 intervjuer kartlegger kundetilfredsheten blant norske virksomheter. Ingen har vist større fremgang på kundeservice enn Møller Bil etter at covid-19-pandemien nådde Norge.

Se alle artikler