Møller Bil vinner prestisjetung kundeservice-pris

Kantars kundesentermåling med over 40 000 intervjuer kartlegger kundetilfredsheten blant norske virksomheter. Ingen har vist større fremgang på kundeservice enn Møller Bil etter at covid-19-pandemien nådde Norge.

Det gjør at Møller Bil står igjen som vinneren av «Koronaprisen», som er den kategorien arrangøren av Årets kundeservice selv peker på som den mest prestisjetunge prisen. Møller Bil var nominert sammen med Lyse og Coop i denne kategorien, hvor det altså var Møller Bil som kunne vise til mest fremgang på målingene.

- At vi går helt til topps i denne kåringen gjør meg stolt. Senest for halvannen uke siden fikk jeg en påminnelse om hva som bor i organisasjonen jeg er så privilegert å lede: Da flere kommuner på Østlandet måtte stenge ned i møte med den muterte virusvarianten, reagerte de berørte Møller Bil-forhandlerne umiddelbart med å finne gode løsninger for kundene. Den refleksen illustrerer godt hvordan vi har taklet de utfordringene vi alle har brynet oss på siden mars i fjor, sier Sverre Helno, administrerende direktør i Møller Bil.

Da det for kort tid siden ble kjent at Møller Bil var blant de nominerte til Årets kundeservice, pekte Helno på høyt tempo og en bemerkelsesverdig evne til å holde hjulene i gang etter at pandemien nådde Norge.

- Vi har holdt et voldsomt tempo hele 2020, og med stor suksess lansert nye modeller, invitert til smittevernsvennlige arrangementer, og oppnådd historisk gode resultater innenfor alle forretningsområder. Hensynet til liv og helse trumfer alt i møte med en pandemi, og trygghet rundt grundige tiltak tilrettelegger for den gode samhandlingen mellom kundene og medarbeiderne våre, sa Helno.

Årets kundeservice er en årlig kåring basert på kundenes opplevelser av kundeservicen hos virksomheter innenfor en rekke bransjer. Kantars omfattende kundeservice-studie KSindeks er landets største undersøkelse av sitt slag med hele 40 000 intervjuer. Det er basert på KSindeks-undersøkelsen at Norges beste kundeservice kåres av Kantar, sammen med partnerne LeadDesk og Tekna.

Kantar trekker frem den kategorien Møller Bil vant som den mest prestisjefulle under kåringen Årets kundeservice.

- Vi gratulerer Møller Bil som vinner av det som kan ansees som den mest prestisjefulle av de åtte kategoriene, nemlig Koronaprisen. Møller Bil er den aktøren som i størst grad har hatt en reell forbedring av sin kundeservice i løpet av en periode som har satt store krav til omstilling og nye løsninger, sier Erlend Espedal – ansvarlig for KSindeks i Kantar.

Sentrale deler av Møller Bils virksomhet er definert som samfunnskritisk drift, og det har vært avgjørende at man har kunnet holde hjulene i gang gjennom pandemien. Dette har medarbeiderne våre også klart de siste ukene, etter at det nevnte utbruddet av den muterte virusvarianten har ført til enda strengere nedstenginger i flere kommuner på Østlandet.

- Kundefokuset er utgangspunktet for alt vi gjør, hvordan vi organiserer oss og hvordan vi tilpasser oss i møte med krevende ytre omstendigheter. Først og fremst ligger evnen vår til å lykkes i en svært kompetent organisasjon. Jobben min er i stor grad å legge til rette for at de har verktøyene og forutsetningene på plass for å ivareta nye og gamle kunder, sier Helno.

Helno retter en stor takk til hele Møller Bil-organisasjonen og ser frem til å kunne feire seieren:

- Listen over ting som må feires er lang når verden åpner igjen, og denne prisen havner nærme toppen. Møller Bil-organisasjonen fortjener stor honnør for alt de har fått til siden mars, og hvordan de til tross for stor usikkerhet har skapt gode kundeopplevelser hele veien, sier Helno.

Nå ser han fremover til et innholdsrikt 2021.

- ŠKODA ENYAQ og Volkswagen ID. 3 og ID. 4, og en voksende portefølje elbiler fra Audi skal utleveres til tusenvis av kunder, og de skal få den oppfølgingen de forventer av oss i Møller Bil. Årets kundeservice er en ny bekreftelse på at vi har alle forutsetninger for å lykkes gjennom et travelt 2021, sier Helno.

Sist oppdatert - 04. desember 2023

Relaterte artikler

Reis hvor du vil med en leiebil fra Møller Bil og Hyre.
Møller BilnyheterNytt leiebiltilbud - lekende lett å få tak i

Trenger du en leiebil? Møller Bil og Hyre gir deg nå enkel tilgang til små og store biler for enhver anledning.

Møller BilnyheterSamler alt under ett tak for proff-kundene

Vi har åpnet dørene på det nye senteret for nyttekjøretøy hos Møller Bil Hvam utenfor Oslo. Med et dyktig lag på firmabil, ny butikk og oppgradert verksted skal de tilby et komplett servicetilbud til bedriftskunder.

Møller BilnyheterMøller Bil er Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner

Skiforeningens nye hovedsamarbeidspartner skal støtte foreningens arbeid med å tilrettelegge for gode marka opplevelser til enda flere. - Vi er utrolig glade for å ha fått Møller Bil med oss på laget. Det er helt avgjørende for oss å ha gode samarbeidspartnere, så vi kan fortsette med å tilrettelegge for gode marka opplevelser. Vi ønsker å skape markamagi også i årene fremover, og Møller Bil vil være en viktig støttespiller i Skiforeningens arbeid, sier Espen Jonhaugen, assisterende generalsekretær.

Se alle artikler