Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION

Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION er en sportslig helelektrisk SUV med firehjulstrekk.

Bilde av en rød ID.4 GTX som lader og en kvinne som er på vei mot den
Bilde av en rød ID.4 GTX som lader og en kvinne som er på vei mot den

Pris fra kr 1

529.900 kr

Rekkevidde inntil 2

521 km

Hestekrefter inntil 3

340 hk

Bagasjeromsvolum

543 liter

Tilhengervekt inntil

1.200 kg

Batterikapasitet (netto) inntil

77 kWt

Sportslig elektrisk SUV

ID.4 GTX 4MOTION byr på sportsligere ytelser og mer eksklusivt design sammenlignet med ID.4 med firehjultrekk. Den skiller seg blant annet ut med unike GTX-detaljer både innvendig og utvendig i tillegg til at den leveres med noe mer standardutstyr.

Vet du at vi kan ta din gamle bil i innbytte? Trygt, enkelt og stressfritt for deg.

Se andre modeller fra Volkswagen

ID.7 som kjører på veien i solnedgang
Volkswagen ID.7

Nye ID.7 er en stor og lekker bil med en imponerende rekkevidde.

Gul og hvit ID.Buzz utenfor et bygg
Volkswagen ID. Buzz

Møt den nye elektriske folkevognbussen ID. Buzz. En moderne, romslig og sikker familiebil fra Volkswagen med god plass til både passasjerer og bagasje.

Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike. 1 Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra 17,7 kWh/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Gjelder fra 05.01.2024. 2 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren. 3 Maksimal ytelse bestemt i henhold til UN-GTR.21. Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet