Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION

Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION er en sportslig helelektrisk SUV med firehjulstrekk

Pris fra kr 1

562.600 kr

Rekkevidde inntil 2

496 km

Hestekrefter

299 hk

Bagasjeromsvolum

543 liter

Tilhengervekt

1.200 kg

Batterikapasitet (netto)

77 kW

ID.4 GTX 4MOTION byr på sportsligere ytelser og mer eksklusivt design sammenlignet med ID.4 med firehjultrekk. Den skiller seg blant annet ut med unike GTX-detaljer både innvendig og utvendig i tillegg til at den leveres med noe mer standardutstyr.

Dette skriver pressen om ID.4 GTX

Relaterte forhandlere

Se andre modeller fra Volkswagen

Volkswagen ID.7

Forhåndssalget av nye ID.7 har startet! ID.7 er en romslig familiebil med en rekkevidde på inntil 611 km* WLTP. Her kan du lese litt om hva vi foreløpig vet om nyheten, og se de første bildene.

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz er vår største elektriske familiebil med god plass til både pasasjerer og bagasje.

Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike. 1 Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra 18,6 kWh/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. 2 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren. 1 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.