Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION

Volkswagen ID.4 GTX 4MOTION er en sportslig helelektrisk SUV med firehjulstrekk. 2024-modellen har fått en rekke nye oppgraderinger.

Pris fra kr 1

549.900 kr

Rekkevidde inntil 2

512 km

Hestekrefter 3

340 hk

Bagasjeromsvolum

543 liter

Tilhengervekt

1.200 kg

Batterikapasitet (netto)

77 kWt

Sportslig elektrisk SUV

ID.4 GTX 4MOTION byr på sportsligere ytelser og mer eksklusivt design sammenlignet med ID.4 med firehjultrekk. Den skiller seg blant annet ut med unike GTX-detaljer både innvendig og utvendig i tillegg til at den leveres med noe mer standardutstyr.

Se andre modeller fra Volkswagen

Volkswagen ID.7

Nye ID.7 er en romslig familiebil med en rekkevidde på over 600 km.

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz er vår største elektriske familiebil med god plass til både pasasjerer og bagasje.

Vi tar forbehold om eventuelle feil og endringer. Avbildet modell kan avvike. 1 Pris gjelder bil ferdig levert Oslo. Frakt- og leveringskostnader kommer i tillegg. Strømforbruk blandet kjøring fra 17,7 kWh/100 km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Bilene som vises på nettsiden har tyske spesifikasjoner og kan avvike noe fra de bilene som leveres i Norge. Bilene kan også være utstyrt med ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Gjelder fra 05.01.2024. 2 Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren. 3 Maksimal ytelse bestemt i henhold til UN-GTR.21. Den maksimale effekten er tilgjengelig ved høyest mulig batteriladetilstand og med et optimalt driftstemperaturområde for høyvoltsbatteriet. Effekten som er tilgjengelig i individuelle kjøresituasjoner, avhenger av variable faktorer som omgivelsestemperatur, temperatur, lading, status eller fysisk aldring av høyvoltsbatteriet