Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren. Les mer om informasjonskapsler.

Nye Volkswagen ID.4 SUV

Innovativ. Fullelektrisk. Fleksibel.

Fremtiden er her og den er fullelektrisk. Familiebilen VW ID.4 er en elektrisk SUV som er skapt for et nordisk klima. God plass og høy ytelse kombineres med egenskaper som et moderne interiør, mulighet for tilhengerfeste og et bagasjeromsvolum på 543 liter med baksetene oppreist. Rekkeviddeangst blir historie med en imponerende kapasitet på inntil 496 km.

Lanseringsmodellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max med bakhjulstrekk kan bestilles allerede i dag!

Opplev fullelektrisk mobilitet med topp ytelse for familier med høye krav til funksjonalitet, fleksibilitet og plass. Planlagt levering av de første ID.4 til norske kunder er allerede fra januar 2021.

ID.4 1ST inkludert 19” Pirelli vinterhjul med LOEN felger

kun 429.900,-*

 

ID.4 1ST MAX inkludert 19” Pirelli vinterhjul med LOEN felger

kun 509.900,-*

Kontakt meg om Volkswagen ID.4

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

Bestill VW ID.4 SUV for å oppleve en elektrisk familiebil som er skapt for norske forhold

Høydepunkter for lanseringsmodellen VW ID.4 1ST

 • 20'' lettmetallfelger
 • Ryggekamera
 • Light Assist lysassistent
 • Svingbart hengerfeste
 • Discover Media Navigasjon
 • Premium Ambiente interiørbelysning
 • Designseter i stoff/alcantara
 • Rekkevidde inntil 496 km
 • Tretthetsvarsling

Høydepunkter for lanseringsmodellen VW ID.4 1ST Max

I tillegg til høydepunktene fra ID.4 1ST, får du:

 • LED-Matrix frontlys
 • Det nye AR Head-Up Displayet
 • Svingbart hengerfeste
 • Panoramaglasstak
 • ErgoActive seter
 • Keyless Access
 • Easy Open
 • Rekkevidde inntil 487 km
 • Proaktiv passasjerbeskyttelse

Kontakt meg om Volkswagen ID.4

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

Helelektrisk familiebil med topp ytelse

Takket være den enestående rekkevidden på 496 km og kraftig elektrisk motor, ligger alt til rette for både hverdagslige eventyr og lange bilferier. Lanseringsmodellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max har en elektromotor som akselerer dynamisk med fullt dreiemoment med én gang du begynner å kjøre. ID.4 akselererer fra 0-100 km/t på knappe 8,5 sekunder – ikke verst for en familiebil. Både ID.4 1ST og ID.4 1ST Max har netto batterikapasitet på 77kWh, og motoren har en effekt på 204 hk (150 kW).

Praktisk i hverdagen: Lad opp bilen nesten overalt

Hverdagen kan fort kreve mye kjøring til jobb, barnehage, fritidsaktiviteter, trening og handleturer på butikken, samt lengre kjøreturer til hytten i helgene. Da trenger vi en elbil som vi kan stole på og som kan lades opp omtrent overalt. Du kommer deg trygt rundt i hverdagen, helt uten rekkeviddeangst – men skulle du trenge å lade opp før du kommer hjem, så går det raskt unna med We Charge.

Du har tilgang til 150 000 ladepunkter rundt i hele Europa, noe som utgjør 80 % av offentlige ladepunkt. Du kan også bruke alle stasjonene til hurtigladenettverket IONITY. VW ID.4 kan lades med hurtiglading (likestrøm DC) med en effekt på opptil 125 kW.

Bruk den praktiske appen We Connect ID for å koble deg til ladestasjoner og tjene inn prisfordeler**.

Hjemme kan du velge om du vil lade opp bilen med vekselstrøm (AC) via vanlig stikkontakt eller bruke en hjemmeladerboks. Ladeboksen fås som ekstrautstyr og har en ladeeffekt på opptil 11 kW.

ID.4 SUV: Elbil med elegant og romslig interiør

Den nye VW ID.4 er godt tilrettelagt for barnefamilier med enestående plass i kupéen. Egenskaper som god beinplass, stor midtkonsoll og behagelige komfortseter gjør det til en fryd å sette seg inn i bilen. Ergo Active komfortseter kan skryte av funksjoner som elektrisk justering med minnefunksjon, noe som er veldig praktisk når dere er flere i familien som bytter på å kjøre. Du slipper å knote med innstillinger hver gang du setter deg bak rattet. Setene har i tillegg regulerbar korsryggstøtte med massasje og uttrekkbar lårstøtte som standard for ID.4 1ST Max. I tillegg kan du glede deg over følgende høydepunkter:

 • Midtplassert 12-tommers berøringsskjerm som standard for ID.4 1ST Max
 • Multifunksjonsratt med berøringsstyrte funksjoner som standard
 • Tilbakemelding i form av vibrasjoner i rattet
 • Velg farger selv for ambientbelysning som standard
 • Panoramaglasstak med elektrisk solgardin som standardutstyr på ID.4 1ST Max

Med lanseringsmodellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max kan du velge mellom fargene Honey Yellow Metallic, Mangan Grey Metallic, Blue Dusk Metallic og Glacier White Metallic.

ID.4 eksterior_ani.gif

Egenskaper som skapt for en aktiv hverdag

VW ID.4 SUV fås med mulighet for takstativ og elektrisk utfellbart hengerfeste, perfekt for deg som vil ha skiboks på taket om vinteren og mulighet til å ta sykkelen med deg på ferie om sommeren. Hengerfestet kan brukes for last på inntil 750 kg uten bremser og 1000 kg med bremser. Du vipper hengerfestet enkelt innunder støtfangeren når du ikke trenger den, slik at den ikke er synlig. Du kan frakte taklast på inntil 75 kg.

Trenger du firehjulstrekk?

Forventet salgsstart for VW ID.4 SUV med firehjulstrekk er våren 2021 med levering sommeren 2021. Du slipper først i køen om du forhåndsbestiller ID.4 med firehjulstrekk allerede i dag.

ID4_CTA-bestill.png

Er du klar til å prøve Volkswagens innovative fullelektriske SUV allerede nå?

Ikke gå glipp av tilbudet på lanseringsmodellene VW ID.4 1ST og ID.4 1ST Max, kontakt oss i dag!

Kontakt meg om Volkswagen ID.4

Ved å sende inn dette skjemaet samtykker du til våre retningslinjer for personvern.

 

 

 

* Alle priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Frakt og leveringsomkostninger kommer i tillegg. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Strømforbruk kombinert kjøring: 18,2 kWh/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

** Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) tilbyr kunder av hurtigladende ID.-modeller (utstyrsavhengig med en ladeeffekt på 100 kW) å tegne et We Charge Go-abonnement uten månedsgebyr eller et We Charge Plus-abonnement i maksimalt tre påfølgende år. Dette forutsetter at det inngås en avtale innen 30.06.2022. De nevnte abonnementene har en løpetid på 12 måneder og kan forlenges med ytterligere 12 måneder to ganger.