Møller Bil Jærhagen

Kom innom og opplev et av de kuleste bilbutikk konseptene. Vi er kanskje en liten butikk, men har de romsligste bilene og de beste åpningstidene. Vi har store skjermer, flust av iPad Pro og til og med et stuebord som vi kan vise deg hvordan drømmebilen din vil se ut. Tar du med ungene kan de spille kule Škoda spill på samme bord, alt på samme tid.

Åpningstider

Salg

  • Mandag: 10:00 - 20:00
  • Tirsdag: 10:00 - 20:00
  • Onsdag: 10:00 - 20:00
  • Torsdag: 10:00 - 20:00
  • Fredag: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00

Her finner du oss

Besøksadresse

Solavegen 25, 4352 KleppeVeibeskrivelse
Telefonnummer:90292835
E-postadresse:[email protected]

Våre bilmerker

Vi er eksperter på merkene vi forhandler. La deg inspirere av modellutvalget vårt.

Vi på Møller Bil Jærhagen har fokus på god kundeservice, og vi er opptatt av personlig kundeveiledning. Har du spørsmål eller ønsker i forhold til din bil eller ditt neste bilkjøp, gjør vi vårt beste for å kunne bistå deg. Møller Bil Jærhagen selger nye Škoda personbiler, og tilbyr finansiering, forsikring og biladministrasjon gjennom Škoda Financial Service, samt leasing både til privatpersoner og bedrifter.

Vi tilbyr også gode innbyttepriser for deg som skal selge eller kjøpe bil. Våre medarbeidere står alltid klare til å yte sitt beste og finne de mest optimale løsninger for deg og ditt bilhold. Vi ønsker å gi alle våre kunder en god opplevelse ved kjøp av bil og videre bilhold.

Aktuelt fra Møller Bil Jærhagen

Møller Bil støtter Kreftforeningens arbeid flere steder i landet

Møller Bil er samfunnsengasjert og opptatt av å bidra til lokalsamfunnet hvor forhandlerkjeden holder til. Både i Stavanger og Bergen har forhandlerkjeden et nært forhold til Kreftforeningen, og til sammen har forhandlerkjeden bidratt med nærmere 1,5 millioner kroner til foreningens viktige arbeid. Sist ut er bidrag til det nye Vardesenteret i Bergen.

Pengene fra Møller Bil bidrar godt i Kreftforeningens lokale arbeid.

Milliongave til Kreftforeningen

Det gode salget av både nye og brukte biler i 2022 gjør at Møller Bils forhandlere i Bergen og Sør-Rogaland kan gi et imponerende pengebidrag til Kreftforeningen - takket være alle som har kjøpt bil.

Aktuelt fra Møller Bil

Velg elbil som firmabil

Elbil som firmabil kan være en nyttig fordel for både arbeidstaker og arbeidsgiver. Det er både gunstig og bærekraftig.

Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Se alle artikler