Møller Bil Jærhagen

Kom innom og opplev et av de kuleste bilbutikk konseptene. Vi er kanskje en liten butikk, men har de romsligste bilene og de beste åpningstidene. Vi har store skjermer, flust av iPad Pro og til og med et stuebord som vi kan vise deg hvordan drømmebilen din vil se ut. Tar du med ungene kan de spille kule Škoda spill på samme bord, alt på samme tid.

Åpningstider

Salg

  • Mandag: 10:00 - 20:00
  • Tirsdag: 10:00 - 20:00
  • Onsdag: 10:00 - 20:00
  • Torsdag: 10:00 - 20:00
  • Fredag: 10:00 - 20:00
  • Lørdag: 10:00 - 18:00

Her finner du oss

Besøksadresse

Solavegen 25, 4352 KleppeVeibeskrivelse
Telefonnummer:90292835
E-postadresse:[email protected]

Våre bilmerker

Vi er eksperter på merkene vi forhandler. La deg inspirere av modellutvalget vårt.

Vi på Møller Bil Jærhagen har fokus på god kundeservice, og vi er opptatt av personlig kundeveiledning. Har du spørsmål eller ønsker i forhold til din bil eller ditt neste bilkjøp, gjør vi vårt beste for å kunne bistå deg. Møller Bil Jærhagen selger nye Škoda personbiler, og tilbyr finansiering, forsikring og biladministrasjon gjennom Škoda Financial Service, samt leasing både til privatpersoner og bedrifter.

Vi tilbyr også gode innbyttepriser for deg som skal selge eller kjøpe bil. Våre medarbeidere står alltid klare til å yte sitt beste og finne de mest optimale løsninger for deg og ditt bilhold. Vi ønsker å gi alle våre kunder en god opplevelse ved kjøp av bil og videre bilhold.

Aktuelt fra Møller Bil

Velg elbil som firmabil

Firmabil kan være en nyttig investering både for arbeidstaker og bedriften. Går valget ditt på firma-elbil er det ytterligere fordeler å hente. Dette i form av blant annet fritak for merverdiavgift for arbeidsgiver og lavere skatt for arbeidstaker enn om det velges fossilbil.

Anbefalte familie-elbiler for de kravstore

En god familiebil stiller du høye krav til – med rette. Den skal passe på det mest dyrebare du har og sørge for at dere er trygge hele veien. Samtidig skal dere ha det mest mulig behagelig og få plass til det dere trenger.

Se alle artikler