Vi i Møller Bil kan

Škoda

Møller Bil er merkeforhandler, og Norges største bilforhandlerkjede for Škoda med totalt 18 forhandlere. Ønsker du å prøvekjøre en Škoda? Vi har et stort utvalg av både nye og brukte biler tilgjengelig for prøvekjøring i tillegg til at vi tilbyr alt innen verkstedtjenester.

En person som er på ei inn i en Skoda Enyaq
En person som er på ei inn i en Skoda Enyaq

Škoda

Plass, komfort og sikkerhet er noe som kjennetegner Škoda sine modeller. "Simply Clever"-løsninger som finnes i alle Škoda sine modeller sørger for praktiske og innovative funksjoner som er designet for å gjøre hverdagslivet enklere for føreren.

Vi hjelper deg med ny Škoda

Våre forhandlere har et stort utvalg av nye Škoda-modeller og hjelper deg gjerne med å finne den modellen som passer deg og dine behov best. Vi har et stort utvalg demonstrasjonsbiler, slik at du skal kunne prøvekjøre bilen før du bestemmer deg.

Våre forhandlere har også et stort utvalg av tilbehør og originale bildeler. Se aktuelle kampanjer eller les mer om de utvalgte modellene på nettsiden vår.

Kampanjer

Utvalgte Škoda-modeller

Blå Skoda Enyaq
Škoda Enyaq

Škoda Enyaq er en romslig elektrisk familie-SUV med god rekkevidde.

Skoada Enyaq coupe
Škoda Enyaq Coupé

Enyaq Coupé er den første helelektriske coupé-SUVen fra Škoda

Skoda Kodiaq
Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq er en stor famlie-SUV med suveren bagasjeplass og leveres både med fem og syv seter.

Bilde av en grå Skoda Octavia
Škoda Octavia

Škoda Octavia er en romslig stasjonsvogn med plass til hele familien.

Skoda Superb
Škoda Superb

Neste generasjon av Škodas største stasjonsvogn. Større og romsligere med bagasjerom på hele 690 liter, ny teknologi og nytt design.