Škoda bruktbil

Er du ute etter en ŠKODA bruktbil? Da bør du ta turen til Møller Bil. Vi har et stort og variert utvalg av bruktbiler til salgs til enhver tid, og forhandler både ŠKODA, Audi og Volkswagen - i tillegg til en rekke andre kjente merker.

Mye bil for pengene

Med en ŠKODA får du mye bil for pengene, og kjøper du ŠKODA brukt har du i tillegg gjort en god handel. ŠKODA kommer i både SUV og stasjonsvogn, liten og stor, bensin og diesel.

En ŠKODA bruktbil er derfor et godt valg som passer de fleste behov - og det er tross alt det viktigste. Bilen er et viktig hjelpemiddel i det daglige, som skal fylle ulike behov for ulike mennesker. Dersom du har problemer med å velge din nye bil, kan du stille deg selv følgende spørsmål:

  • Hvor lenge skal du ha bilen?
  • Hvor mange skal ha plass?
  • Skal du kjøre lange strekninger?
  • Hvilket utstyr trenger du plass til?
  • Ser du etter en bil som er skånsom for miljøet?

Besøk en av våre bruktbilforhandlere hvis du trenger hjelp til å velge bil. Hos Møller Bils forhandlere blir du møtt av profesjonelle selgere med høy kompetanse. Ingen kjenner ŠKODA, Audi eller Volkswagen like godt som oss.

Premium bruktbiler

Våre bruktbilsentre opererer i premium bruktbilsegmentet. Det innebærer at neste alle bruktbiler er 5 år eller yngre og har gått under 80 km. Dette gjelder på tvers av alle merkevarebilene våre. For deg som kunde kan du derfor være sikker på at du får en nesten ny bil av høy kvalitet, selv om du kjøper brukt.

Stort utvalg av bruktbiler til salgs

Hos Møller Bil finner du personbiler og nyttekjøretøy som er nesten helt nye. Samlet har våre forhandlere et stort utvalg av bruktbiler til salgs over nesten hele landet, fra Trondheim i nord til Stavanger i sørvest, i tillegg til Østlandet og Stor-Oslo.

Det er mange fordeler med å velge en merkeforhandler når du skal kjøpe ŠKODA bruktbil. Når du kjøper en bruktbil fra Møller Bil får du alltid med tilstandsrapport basert på en grundig kvalitets- og sikkerhetssjekk på et av våre autoriserte verksteder. I tillegg til dette får du:

  • Korrekt kilometerstand
  • Full bytterett i 30 dager eller 1000 km
  • Eksperthjelp fra A til Å
  • Trygt bilkjøp uten heftelser
  • Full servicehistorikk dersom bilen har fulgt Møller Bils serviceprogram

Vi gir inntil 24 måneders garanti på din (nesten) nye bil. Derfor er våre forhandlere et godt valg. Du kan føle deg trygg på at du har gjort en god handel, og slipper å bekymre deg for ubehagelige overraskelser på din neste EU-kontroll.

Finn din neste ŠKODA bruktbil hos Møller bil!

Velkommen til en av våre forhandlere for å se nærmere på utvalget av bruktbiler. Vi har et stort og variert utvalg av nesten nye biler, og hjelper deg med å finne den bilen som passer deg best.

Vi tilbyr også innbytte av bil, og prisen du får for din gamle bil trekkes fra prisen av den nye. Dersom du kjøper en billigere bil enn du allerede eier, kan forhandler utbetale deg mellomlegget. Du kan forvente et raskt oppgjør og en bekymringsfri handel.