Bruktbiler på nett

Vi har et stort utvalg av bruktbiler på nett. Finn en bil som passer deg på våre nettsider og avtal visning hos en av våre forhandlere. Møller Bil har gjort det enkelt å kjøpe bruktbil på nett.

Finn en bil som passer for deg

Ingen kjenner Audi, ŠKODA eller Volkswagen så godt som oss. Hvis du er ute etter et av disse kvalitetsmerkene, bør du derfor ta turen til Møller Bil.

Hos våre forhandlere blir du møtt av profesjonelle selgere med høy kompetanse. Vi tar gjerne en hyggelig bilprat over en kopp kaffe, og sammen finner vi ut av hvilken bil som passer best til dine behov.

Vi har store og sterke biler som takler de tøffeste forhold, sporty biler som er lettkjørte og praktiske familiebiler.

Premium bruktbiler

Våre bruktbilsentre opererer i premium bruktbilsegmentet. Det innebærer at neste alle bruktbiler er 5 år eller yngre og har gått under 80 km. Dette gjelder på tvers av alle merkevarebilene våre. For deg som kunde kan du derfor være sikker på at du får en nesten ny bil av høy kvalitet, selv om du kjøper brukt.

Les mer om våre bruktbilforhandlere

Bruktbiler på nett som passer dine behov

Bilen er et viktig hjelpemiddel som ofte er helt nødvendig for at hverdagen skal gå rundt. I tillegg er det en nyttegjenstand som kan bringe mye glede - mange tenker på bilen sin som en trofast del av familien.

Du skal kunne stole på bilen din både når det gjelder kjøreevne og sikkerhet. I tillegg bør den oppfylle en praktisk rolle i ditt liv.

Dersom du vurderer å kjøpe bil, men ikke har bestemt deg for merke eller modell enda, har du mange valg foran deg. Hvor mange skal ha plass i bilen, skal du kjøre lange strekninger og hvilket utstyr skal bilen romme? I tillegg er det viktig å gjøre en realistisk vurdering av kostnadene.

Kjøpe bruktbil hos Møller Bil

Møller Bil har Norges største utvalg av bruktbiler til salgs på nett. Når du kjøper bruktbil hos oss kan du føle deg trygg på at du har gjort et godt kjøp. Alle brukte biler hos oss går gjennom grundige kvalitets- og sikkerhetstester ved våre autoriserte verksteder, og du får all informasjon i tilstandsrapporten. Du får også:

  • Garantert kilometerstand
  • Opptil 24 måneders garanti
  • Full bytterett i 30 dager eller 1000 km
  • Trygt bilkjøp uten heftelser
  • Tilbud på gunstig finansiering og forsikring

Våre forhandlere er fordelt over store deler av landet, fra Trondheim i nord til Egersund i sørvest. I tillegg har vi tett dekning på Østlandet og i Stor-Oslo. Her finner du noe for enhver smak, og alle drivlinjer - både bensin, diesel, ladbare hybrider og elbiler.

Tilbud på gunstig finansiering og forsikring

Dersom du har behov for det, kan vi gi deg et tilbud på finansiering og forsikring. Våre forsikringer er spesielt tilpasset den bilmodellen du kjøper, og ivaretar deg når du trenger det som mest.

Våre forsikringer tilbyr raskt skadeoppgjør i Norge og Europa, leiebildekning og maskinskadedekning.

Det er bare å be om et uforpliktende tilbud hos en av våre forhandlere, så ordner vi resten. Klikk deg gjennom vårt store utvalg av bruktbiler på nett, og kom innom din nærmeste forhandler.